Esports B92.net

PlayIT Show: RUR Coldheart je prvi Tekken 7 šampion Srbije

Čak i u nepoznatim vodama potpuno nove igre, Vlada Stanković pokazuje da je što se Tekkena tiče - nejbolji u Srbiji.

Milozof KlanRUR
Podeli

Proteklog vikenda se održao prvi Tekken 7 turnir u Srbiji na PlayIT Showu na kome se pojavilo 16 takmičara sa namerom da postanu prvi šampion Srbije. Mečevi su bili neizvesni i pokazan je zavidan nivo igre s obzirom da igra još zvanično nije ni izašla, ali je na kraju kao pobednik izašao Vlada Stanković, poznatiji kao RUR Coldheart koji tako nastavlja svoj niz pobeda koji je neprekinut još od samog početka Tekken turnira kod nas.

Vlada je još jednom pokazao zašto je neprikosnoven u Tekkenu kod nas kao i zašto je dvaput predstavljao Srbiju na prestižnom IeSF takmičenju tako što je dobio ceo turnir izgubivši samo jednu jedinu partiju i to od, da se pohvalimo, još jednog predstavnika RURa Filipa Savića poznatijeg i kao Homeboya, koji nažalost nije uspeo da dogura do samog finala i eventualnog revanša. Vlada je u finalu savladao Jovana Marjanovića sa 3-0 koji je kroz losers bracket uspeo da se dokopa finala. Ovde možete naći žreb turnira, a prva tri mesta izgledaju ovako:

  1. Vlada “RUR Coldheart“ Stanković (Paul)- Tastatura+miš i podloga+slušalice+majica
  2. Jovan “Gurton“ Marjanović (Asuka)- Tastatura+majica
  3. Ivan “Cabron“ Cvetković (Law, King, Devil Jin)- Miš i podloga+majica


Detaljnije pogledajte na KlanRUR-u.

FGC

Igre i sport: Tabačine dovode do promena u taekvondou

Razvoj tehnologije je uticao pored svih društvenih sfera i na sport, uz različitu dozu odobrenja. Uprkos sjajnim mogućnostima koje su omogućene, često dolazi do grešaka i propusta. Zabrinuti za ovaj problem u teakvondou, 2020 armor, su ponudili svoje rešenje, koje će vam možda delovati poznato.

FGC sreda 30.08. 14:58 Komentara: 0

Večeras su finalni mečevi ELeague SFV Invitational

Nakon dva meseca takmičenja večeras saznajemo ko će osvojiti ovaj turnir vredan 250 000$ dolara. Za ovu priliku su se izborili 8 takmičara u koje spadaju Punk, PR Balrog, Fuudo, Phenom, Momochi, Daigo, Wolfkrone i Xiao Hai. Prva četiri su u gornjoj strani žrebi, dok donju polovinu čine preostala četiri.

FGC subota 27.05. 12:49 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu