Večeras su finalni mečevi ELeague SFV Invitational

Nakon dva meseca takmičenja večeras saznajemo ko će osvojiti ovaj turnir vredan 250 000$ dolara. Za ovu priliku su se izborili 8 takmičara u koje spadaju Punk, PR Balrog, Fuudo, Phenom, Momochi, Daigo, Wolfkrone i Xiao Hai. Prva četiri su u gornjoj strani žrebi, dok donju polovinu čine preostala četiri.

Izvor: Milozof KlanRUR

Subota, 27.05.2017.

12:49

Večeras su finalni mečevi ELeague SFV Invitational

Ono što je odmah uočljivo jeste da među 8 najboljih nema aktuelnih EVO i Capcom Cup šampiona Infiltrationa i Nuckle Dua koji nisu uspeli da prođu dalje kroz svoje grupe. Prisutan je miks veterana i novih nada, kao i prisustvo raznih regija, a ne samo Azije kako je to ranije bilo uobičajeno za Street Fighter. Po prvi put možemo reći da je favorit ovako značajnog turnira jedan amerikanac i to Punk konkretno. Osim što je kroz svoju grupu prošao bez ikakvih problema, vrlo ubedljivo je dobio dva Premier eventa (DreamHack Austin i NorCal regionals), jedini koji je to učinio u ovoj sezoni. Punk ima samo 20 godina i pred njime je zasigurno vrlo svetla budućnost, ali će uvek neugodni veteran PR Balrog gledati da mu pomrsi račune. U gornjoj strani su još i Fuudo i Phenom. Fuudo je verovatno posle Punka najveći favorit zbog svog iskustva i renomea kao nekadašnjeg EVO šampiona. Posle Punka on ostvaruje najkonstantnije rezultate i moguće je da će upravo on osvojiti turnir. Phenom će gledati da ga spreči u tome kao jedini predstavnik Evrope večeras, ali ne treba ga potcenjivati s obzirom da važi za jednog od najboljih Necalli igrača sveta.

Sa donje strane žreba nas očekuje prava poslastica u vidu meča između Daiga i Momochija. Njih dvojica su nam pružili 2015. jedan od najboljih Street Fighter mečeva na Stunfestu i ne očekujemo ništa manje od sjajnog meča. Obojica važe za legende i obojica su EVO šampioni, ali ne pokazuju rezultate iz prošlosti, naročito Daigo. Ipak, obojica su vrlo upoznati sa pobeđivanjem u velikim mečevima i to ih možda i može dovesti do pobede. Sledeći su Wolfkrone i Xiao Hai. Wolfkrone važi za jednog od najkontroverznijih ali i najtalentovanijih igrača, dok je Xiao Hai istinska legenda u Kini. Obojica su više nego sposobni da pobede bilo koga i sigurno će napraviti pravu pometnju večeras. U svakom slučaju očekuju vas sjajni mečevi koje ne bi trebalo propustiti.

Svi mečevi će se prenositi na TBS mreži, a mečeve možete gledati i preko Twitcha.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: