TNC savldao RNG i obezbedio učešće na Internationalu

Dok je Team Liquid sinoć obezbedio plasman u TOP 3 na Majoru, TNC je upravo ostvario ono zbog čega su došli na ovaj turnir, a to je siguran plasman na Dota 2 International. Oni su u svom prvom meču upper bracketa savladali kineski RNG, čime su prešli crtu potrebnih poena za miran odmor pred najveći gejming turnir godine. Pored Fnatica, oni su druga ekipa iz jugoistočne Azije sa sigurnim mestom na TI9.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 25.06.2019.

18:09

TNC savldao RNG i obezbedio učešće na Internationalu

Izvor: RUR Esports

U jednom čudnom okršaju, TNC Predator je savldao RNG rezultatom 2-1. Već u prvom meču videli smo vatru u očima igrača TNC-a. Igrali su agresivno i skupljali su kilove svuda po mapi. Kineska ekipa delovala je pogubljeno i nespremno, pa je oko tridesetog minuta okončan meč. Nakon toga usledio je potpuno drugačiji meč. Ekipe su bile gotovo izjednačene 45 minuta,da bi u tom trenutku Filipini odjednom napravili veliku prednost. Sjajne timske borbe Kineza, oko šezdesetog minuta počinju da preokreću meč u njihovu korist, pa tek nakon 76 minuta dobijamo pobednika ovog neizvesnog okršaja.

Odlučujuća partija ipak nije bila ni približno uzudljiva. Izgledalo je kao da se profesionalci takmiče sa amaterima, pa je za samo 18 minuta TNC poslao RNG u lower bracket, gde će čekati pobednika duela Alliance vs. Infamous.

Pored ovog duela, danas smo gledali i ViCi Gaming kako očitava lekciju Gambitu za manje od sat vremena. Oni će kasnije danas odigrati svoj drugi meč upper bracketa portiv TNC-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: