Esports B92.net

Sumail po drugi put u dresu OG-ja

Samo nekoliko sati posle vesti o Aninom odlasku, OG je ponovo iznenadio svoje navijače. Tako je, Sumail se vraća i takmičiće se sa ekipom na predstojećim kvalifikacijama za deseti The International šampionat, i to na poziciji carry-ja.

Božidar Radovanović RUR
Podeli
Foto: OG
Foto: OG

Čak i sa Anom u timu, OG je imao prilično katastrofalnu sezonu. Nisu uspeli da se plasiraju na Majore u Singapuru i Kijevu, a bili su čak i na korak od pada u donju diviziju. Osvojili su svega 36.13 DPC poena, što nije ni blizu dovoljno za plasman na TI. Zbog toga im je suđeno da ponovo, u stilu svog putovanja na TI8, odmere snage sa drugim evropskim ekipama na regionalnim kvalifikacijama.

Sa rivalima kao što su Team Nigma i Team Liquid, ovoga puta ih čeka daleko teži podvig. Zato upomoć stiže Sumail, koji će zauzeti carry poziciju za ekipu. Sumail je došao na Anino mesto, koji je odlučio da stavi tačku na svoju profesionalnu Dota 2 karijeru.

Sumail je prošle godine već nastupao za OG. Kako se COVID-19 u tom periodu upleo u naše živote, ovo partnerstvo nije potrajalo. Sada kada pandemija konačno slabi, vreme je da vidimo šta Sumail zapravo može da uradi za OG.

Moći ćemo da vidimo OG u akciji već sutra, i to na ESL Summer turniru. Njihov prvi protivnik će biti Team Nigma.

Posle toga ćemo ih gledati na TI kvalifikacijama, koje počinju 7. jula.

OG sastav:

  1. Sumejl ”Sumail” Hasan
  2. Topias ”Topson” Tavitsainen
  3. Sebastian ”ceb” Debs
  4. Martin ”Saksa” Sazdov
  5. Johan ”N0tail” Sundstain

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.