Stigao Dota 2 Battle Pass; Nagradni fond za TI već prešao cifru od $6 miliona

Nakon duge pauze, konačno se vratio dugo isčekivani Dota 2 Battle Pass, što zvainčno označava početak omiljenog perioda za sve ljubitelje popularne mobe. U ovogodišnjem Battle Passu dobijamo novi game mod, kao i mnoštvo novih izazova, kozmetika i raznih manjih fičera.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 08.05.2019.

15:49

Stigao Dota 2 Battle Pass; Nagradni fond za TI već prešao cifru od $6 miliona

Izvor: RUR Esports

Standardan Battle Pass paket će koštati $10, što je isto kao i prethodnih godina. Ukoliko želite level da počnete od levela 50, koštaće vas $29,35, a od levela 100, $44.99. Vaš Battle Pass možete levelovati tako što igrate standardne partije, rešavate razne nove izazove, ili jednsotavno ukoliko platite, a zauzvrat ćete dobijati mnoštvo zanimljivih kozmetika za vašu igru. 25% zarade od sve kupovine vezane za Battle Pass, Valve odvaja kao nagradni fond za najveći gejming događaj, The International 2019. S obzirom da je nagradni fond već prešao cifru od $6milona, znači da je Valve zaradio preko $24 miliona za manje od 24 časa. Takođe, nikad ranije nismo upeli da pređemo ovu crtu u ovako kratkom periodu.

Što se tiče nagrada, velika novost je što je Valve konačno dodaje skinove, koji će kompletno promeniti izgled heroja. Samim tim, ukoliko dostignete 305 nivo, dobićete malog Invokera.
Na nivou 455 čeka vas možda i najčudniji skin ikada, a to je Axe Unleashed, ili jednsotavno Axe bez sekire.
Svi fanovi chat wheela obradovaće se informacijom da su se svi najpoznatiji zvukovi vratili i ove godine, a igrači nostalgični za kulama iz Dote 1, imaće priliku da nabave kule sličnim onima, koje su nekada bile u našoj igri, dok je ona samo bila mod za Warcraft III.
Ukoliko želite da pogledate kompletnu listu svih noviteta, možete pronaći klikom na OVAJ LINK!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: