Pripremite se za druge IRL 2020 Dota 2 kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo!

Izvor: RUR

Manje od dve nedelje vas deli od drugih IRL Dota 2 2020 kvalifikacija za ovogodišnje IeSF prvenstvo. Srpska esports Asocijacija poziva sve one koje žele da se takmiče na profesionalnom nivou, i ostvare priliku za učešće na svetskom prvenstvu, koje će se održati u izraelskom gradu Eilatu. Krećemo 13. septembra u 12:00!

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Ponedeljak, 31.08.2020.

16:20

Pripremite se za druge IRL 2020 Dota 2 kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo!

Ovo će biti drugi od dva kvalifikaciona turnira. Po dve najbolje ekipe sa oba turnira će se plasirati u veliko finale, a pobednici finalnog turnira će ostvariti priliku da predstave Republiku Srbiju na svetskom prvenstvu u Izraelu.

Ekipe koji su se posle prvih Dota 2 kvalifikacija plasirale na finalni okršaj su Team Serbia i Carl Johnson. Team Serbia je, doduše sa malo drugačijom postavom, bio srpski reprezentativac na prošlogodišnjem šampionatu u Seulu.

Napomenuli bismo da će drugoplasirani i trećeplasirani igrači na finalnom turniru osvojiti robne nagrade iznenađenja!

Bracket: Single Elimination Bo1, 1/8 i 1/4 i finale su Bo1, dok je polufinale Bo3 (organizator je u stanju da promeni pravila na osnovu prijavljenih igrača).

Svi takmičari moraju da se pridruže sledećem Discord kanalu – https://discord.gg/47BaRGC

Datum: 13.09.2020.
Vreme: 12:00
Lan/Online: ONLINE
Maksimalan broj ekipa: 16

Drugi turnir će se odigrati u nedelju 13. septembra, a sva pravila kao i samu prijavu možete pronaći na ovom linku. Srećno svim takmičarima!

Prijavite se i na druge nacionalne PES kvalifikacije!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: