Pogledajte ovaj neverovatno dovitljiv Dota 2 potez

Offlaner Dota 2 ekipe Boom Esports Saieful ”Fbz” Ilham nas je iznenadio jednim vrhunskim plejem.

SEA divizija The Summit 13: Online turnira je uveliko u toku, a nedavno smo imali priliku i da pratimo meč između ekipa Boom Esports i Cignal Ultra. U fokusu su nam bili Boom Esports pozicija 3 Fbz i Cignal safe lane carry ABAT. Ceo 1 na 1 okršaj je dostigao vrhunac u 8. minutu, kada je Fbz uspeo da nadigra i ubije ABATA. Pogledajte o kakvom potezu se radi.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Subota, 07.11.2020.

16:27

Pogledajte ovaj neverovatno dovitljiv Dota 2 potez

Šta se tu zapravo desilo? Monkey King je u laning fazi odličan protiv većine melee heroja, ali Timbersaw na levelu 6 ipak dobija prednost, zbog neizdržive količine pure damage-a.

Ovde je Monkey King napravio malo agresivniji potez, ali se ipak osećao koliko toliko sigurno zbog aktiviranog Jingu Mastery-ja, koji mu daje ogroman damage i lifesteal boost. U kombinaciji sa njegovim Boundless Strike-om, MK može da zaleči ceo HP.

ABAT se opredelio za upravo ovu opciju, pokušavši da se zaleči na protivničkom creep wave-u. Međutim, Fbz je u pravom trenutku aktivirao Glyph of Fortification, koji ne samo da štiti građevine od bilo kakvog damage-a, već i savezničke creep-ove.

Samim tim što nije uspeo da ih povredi, nije ni dobio željeni lifesteal, i ubrzo je pao.

Boom Esports je ovu partiju pobedila za samo 25 minuta.

Klip možete pogledati na RUR Esports

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: