Odložena premijera druge sezone DOTA: Dragon’s Blood

Ljubitelji Dote 2 i njene animirane adaptacije, Dragon’s Blood, će izgleda morati još malo da sačekaju na njenu drugu sezonu, koja na Netflix ipak stiže 18 januara.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 04.01.2022.

16:49

Odložena premijera druge sezone DOTA: Dragon’s Blood
Foto: Valve

DOTA: Dragon’s Blood Book II je originalno trebalo da izađe u četvrtak, 6. januara, ali je ovaj datum ipak pomeren skoro 2 nedelje kasnije, na 18. januar. Bilo da su razlog novogodišnji i božićni praznici ili korona, svakako ćemo morati još malo da se strpimo.

Smešten u Dota 2 univerzumu, DOTA: Dragon’s Blood prati priču Daviona, hrabrog viteza čiji se život potpuno menja posle susreta sa drevnim zmajem Slyrak-om. Na njegovom putovanju pridružuju mu se Mirana i Invoker, ali i drugi Dota 2 heroji, kao što su Luna, Marci i Terrorblade. Za sada smo saznali da će se i Lina pojaviti u narednoj sezoni.

Nedavno je izašla i prva sezona Riot-ovog Netflix serijala, Arcane, koja je brzo ostvarila ogroman uspeh. Da li će Dragon’s Blood Book II biti dostojan konkurent? Mi smatramo da hoće, bar u očima okorelih Dota 2 fanatika!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: