Virtus Pro bolji od Secreta, ViCi Gaming u finalu

Subota je bio dan pun uzbudljivih Dota 2 mečeva, a posle četiri odigrana duela, možemo reći da su najbolje prošli ViCi Gaming i Virtus Pro.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Nedelja, 24.03.2019.

13:57

Virtus Pro bolji od Secreta, ViCi Gaming u finalu

Izvor: RUR Esports

Virtus pro je juče igrao dva veoma teška duela. Prvo su se sastali sa gigantom kineske Dota 2 scene, PSG.LGDem, da bi nakon toga išli na megdan možda i najboljoj ekipi ove sezone, Team Secretu. U meču sa kineskom ekipom izgubili su prvi meč, da bi nakon dva veoma uzbudljiva meča, uspeli da preokrenu rezultat.

U okršaju protiv Secreta, konačno su dobro startovali. Iako je meč išao u korist Secerta, nakon jednog teamfighta, VP polako preuzima prednost, da bi konačno poveli u jednom duelu. U drugom mečeušablon je bio sličan. Virtus Pro je bio bolja ekipa, sve do jednog teamfighta, koji Secret sjajno preokreće, odličnim ultijima Nage i Enigme. Jedna timska borba bila im je dovoljna da preuzmu vodstvo i izjednače u ovom duelu. U poslednjem meču Virtus Pro je odlučio da izabere malo drugačije heroje. Doom na poziciji 5 je iznenadio Secret, pa je VP bio ubedljiv tokom celog meča. Posle 36 minuta slavili su, da bi se plasirali u finale lower bracketa.

Finalni meč upper bracketa bio je između Fnatica i ViCi Gaminga. Prvi meč u ovom okršaju trajao je tačno sat vremena, a iako je pred kraj ViCi gaming imao solidnu prednost, sve je pošlo naopako u dva minuta, i Fnatic je iskoristio šansu da iznenandno sruši Tron protivničkoj ekipi, iako nisu uzeli ni jedne barake. Kineska ekipa ne dozvoljava da ih poremeti poraz u prvom meču, pa su se na ubedljiv način revaširali u ovom duelu. Odlučujući meč ovog duela bio je sličan kao i prvi, samo znatno kraći. Fnatic je od prvog minuta imao novčanu prednost, koju su konstantno držali na preko 8 hiljada, da bi samo u jednom trentuku izgubili jednu timsku borbu, što je VG iskoristio da sruši njihov tron, ignorišući barake.

Nakon što su osvojili Dota 2 Minor, sada se nalaze u finalu jednog Majora. ViCi nastavlja sa izvrsnim partijama, a paparazzi cilja ka još jednoj MVP nagradi. Virtus Pro izgleda sve bolje kako se turnir primiče kraju, pa ipak očekujemo da će oni uspeti da savladaju Fnatic za mesto u velikom finalu, ali kako je ovaj turnir do sada išao, ne bi bilo čudno da fnatic napravi iznenađenje.

Finale lower bracketa počelo je danas u 13:30, dok se veliko finale igra odmah nakon toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: