Team Secret održao lekciju J.Stormu; Virtus Pro jedva savladao EG

Na današnjem programu bila su još dva duela lower brackera, a favorti su uspeli da obezbede važne pobede.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 21.03.2019.

00:36

Team Secret održao lekciju J.Stormu; Virtus Pro jedva savladao EG

Izvor: RUR Esports

Prvi duel dana bio je između Secreta i J.Storma, ekipe koja je već sa ovim rezultatom prevazišla sva očekivanja. Dobro su odigrali protiv NAVI-a i Mineskog, ali kada se pojavio ozbiljan protivnik kao što je Secret, oni nisu imali šta da traže. Oba meča trajala su oko 30 minuta, a kao što obično i bude, sjajni Nisha je predvodio svoju ekipu do ubedljive pobede.

Od duela Virtus Pro-a i Evil Geniusesa dobili smo baš ono što smo očekivali. Iako je ovo uglavnom duel koji gledamo pri samoj završnici velikih turnira, ovaj pute ove dve ekipe su sastale relativno rano u lower bracketu. Virtus Pro je lepše započeo meč, da bi negde oko 40og minuta, EG polako počeo da prekoreće situaciju. Arteezy je bio glavni zaslužan za ovaj prekoret, sjajnom partijom na Lycanu. Drugi meč je definitvno bio njazanimljiviji! Sve do 40og minuta meč je bio skoro potpuno izjednačen, da bi u tom trenutku EG počeo da pravli veliku razliku. Samo par minuta kasnije imali su prednost od čak 12 hiljada golda. Ipak, Virtus Pro dobro odigranim team fightovima, čije su zvezde bila Ursa i Disruptor, uspeva da prekorene situaciju i da nakon 60 minuta igranja izjednači rezultat u ovom duelu.

Pobedom u drugom meču, Virtus Pro je dobio vetar u leđa, dok EG više nije delovao kao ekipa koja može da pruži otpor ruskoj ekipi. Veoma rano uspostavljaju dominaciju, koja postepeno raste, da bi oko 35og minuta i zvanično priveli ovaj dvoboj kraju.

Na ovom turniru nam pesotaje još 6 ekipa. U gornjem delu žreba dominiraju Azijske ekipe, dok će poražene čekati velikani poput Secreta i Virtus Pro-a. Sutradan je dan pauze, pa se program nastavlja u petak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: