Dota 2 ekipa Evil Geniuses osigurala učešće na Internationalu

Severnoamerička ekipa Evil Geniuses današnjom pobedom nad NIPom u lower bracketu Majora u Stokholmu, obezbedila je učešće na Dota 2 Internationalu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 19.03.2019.

17:43

Dota 2 ekipa Evil Geniuses osigurala učešće na Internationalu

Izvor: RUR Esports

Do ovog trenutka, Virtus Pro i Team Secret su bile jedine dve ekipe koje su bile sigurne na Internationalu, ali sada su im se pridružili i Zli Geniji. Secret i Virtus Pro su svoj status obezbedili tako što su obe ekipe osvojile po jedan Major, dok je EG svoj plasman osigurao preko osvojenih poena.

Oni do sada imaju dva treća mesta na dva Majora i sa dosadašnjim ostvarenim učinkom na DreamLeague Majoru, matematički su osvojili dovljan broj DPC poena da budu sigurni na velikom turniru u Šangaju.

Još uvek ne znamo koliki će nagradni fond sa sobom nositi najveći esports događaj 2019. godine, ali ako pogledamo trend prethodnih godina, sigurno će biti bar za nijansu veći nego prethodne godine, kada je iznosio $25,532,177.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: