Poslednji Dota 2 Major biće održan u Moskvi

Konačno smo dobili i kompletnu listu Major turnira za tekuću sezonu, pošto je EPICENTER potvrdio da če se poslednji Major održati u glavnom gradu Rusije.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 18.03.2019.

19:39

Poslednji Dota 2 Major biće održan u Moskvi

Izvor: RUR Esports

Kao i obično nagradni fond iznosi $1 milion i 15 000 DPC poena, a za EPICENTER ovo će biti drugi Major, pošto su i prošle godine bili domaćini istog. Kao i tada, mečevi će se igrati VTB Ice Palace-u(sada CSKA Arena) u Moskvi.

Ovo će biti treći Major u ovoj sezoni, koji će se održati u Evropi, nakon Dreamleague-a u Stokholmu i MDL-a u Disneylandu.

Po tri učesnika doći će iz Evrope, CIS regije i Kine, jugoistočna Azija, Severna Amerika i Južna Amerika dobiti po 2 i poslednje preostalo mesto dobiće pobednik Minora turnira.

U prva 2 Majora u ovoj sezoni gledali smo dva finala u kojima su se sastali Virtus Pro i Team Secret, koji su se do sada pokazali kao dve najbolje ekipe. Ipak, zbog lošijeg starta u Stokolmu, neće se ponoviti isto finale, s obzirom da se obe ekipe nalaze u donjem delu žreba. Virtus Pro i Secret su takođe jedine dve ekipe sigurne na Internationalu, ali nakon par dana verovatno ćemo dobiti još jednog sigurnog učesnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: