Dendi pronašao novu ekipu

Legenda Dota 2 profesionalne scene Danil ”Dendi” Ishutin prešao ja na pozajmicu u ekipu Tigers iz jugoistočne Azije.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 23.01.2019.

23:44

Dendi pronašao novu ekipu

Organizacija Tigers je danas zvanično predstavila svog novog igrača, samo dan nakon što su predstavili i Čai ”Mushi” Ji Funga.

Ubrzo nakon ove objave, zbog postova Natus Vincere-a i Dendija lično, saznali smo da je on i dalje pod ugovorm ukrajinske organizacije i da će biti član ove organizacije kao izmena u narednom periodu.

Mushi i Dendi dolaze u ekipu da zamene ,Lai Džej ”Ah Jit” Sona i Muhamed ”inYourdreaM” Rizkija, nakon neuspeha da se kvalifikuju na Mejdžor u Kini. Oni takođe nisu uspeli ni da se plasiraju na Majnor u Bukureštu, iako su pre samo par meseci napravili veliko iznenađenje kada su osvojili Majnor u Švedskoj.

Posle nekoliko meseci, konačno ćemo opet moći da gledamo Dendija kako igra na svom midlejnu. Iako ovo jeste jedan itneresantnan potez u njegovoj karijeri, ne očekujemo da će se on predugo zadržati u Aziji. Sa druge strane, ne bi nam smetalo da nas potpuno razuveri. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: