Favoriti ubedljivi u grupnoj fazi Čongćing Mejdžora

Danas se zavšio i drugi dan drugog Dota 2 Mejdžora u novoj sezoni, pa su samim tim odigrani i svi mečevi grupne faze.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 21.01.2019.

02:33

Favoriti ubedljivi u grupnoj fazi Čongćing Mejdžora

Obično na ovako velikim Dota 2 turnirima, često prisustvujemo bar nekim iznenađenjima. Ovoga puta, slučaj nije takav, pa možemo reći da su svi favoriti obezbedili plasman u gornjem delu žreba.

U grupi A, Virtus Pro nastavlja svoju tradiciju, u kojoj bez problema dobijaju svoje mečeve grupne faze. Odmah iza njih u grupi, našao se i osvajač skorašnjeg Majnora, EHOME. Treće i četvrto mesto zauzele su ekipe TNC Predator i Chaos.

U grupi B, kao što je i očekivano Secret i PSG su zauzeli prva dva mesta. Jedino što je bilo nerazjašeno je pitanje: ko će biti prvi u grupi. U tom duelu ovoga puta je kao pobednik izašla kineska ekipa. Secret je uspeo da savlada Forward Gaming, pa su oni morali da se zadovolje trećim mestom, ispred Thunder Predatora.

U grupi C, oslabljeni Liquid pokazuje zašto su i dalje jedna od najboljih svetskih ekipa. Iako Miracle nije tu, oni su slavili oba svoja meča, što im je obezbedilo sigurno prvo mesto u grupi. U borbi za drugo mesto sastali su se The Pango i VICI Gaming i u tom meču je VG slavio rezulatom 2-0. Kao i obično, četvrto mesto u grupu preostaje ekipi J Storm.

U grupi D smo možda ipak dobili malo iznenađenje. Fnatic je jedina ekipa koja nije izgubila ni jedan meč, pa su sa dve pobede od 2-0 zauzeli prvi poziciju u grupi. Drugo mesto je pripalo ekipi Evil Geniuses, koji su u poslednjem meču dana savladali Alliance i tako obezbedili dalji nastup iz gornjeg dela žreba. Sa druge strane Team Aster je uz J storm jedina ekipa koja nije dobila ni jedan meč, pa će oni ponovo morati da igraju donji deo žreba.

Sutradan će se igrati svi mečevi gornjeg dela žreba, a program počinje oko 03:00 po našem vremenu. Koje ekipe će po vama slaviti u sutrašnjim mečevima?

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: