Stilga nam je Rubick Arcana i Frosthaven

Izašao je novi dota 2 apdejt u kojem je glavna zvezda Rubick i njegova nova Arcana. Pored njega stigao je Forsthaven, novi gejm mod koji možete igrati do 3. januara.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 21.12.2018.

14:57

Stilga nam je Rubick Arcana i Frosthaven

Update koji zauzima otprilike 850mb je četvrto izdanje novogodišnjeg Frostivus događaja. Prva dva Frostivusa održala su se 2012. i 2013. godine, da bi se on tek ponovo vratio na Dota 2 servere prošle godine. Frosthaven je mod u kojem je vaš zadatak da branite novogodišnju jelku od hordi protivnika, koji vas napdaju kroz 15 različitih nivoa. Na raspologanju vam je 17 heroja iz igre, gde po neki heroji imaju malo promenjene verzije svojih magija. Uz to stigao je i sistem sličan kao i tokom Battle Passa, pa do 3. januara igranjem Frosthavena, možete osvojiti neke fine nagrade u vidu kozmetičkih itema.

Rubickov novi Arcana plašt, koji se zove Magus Cypher, donosi 115 novih animacija za određene ukradene magije. Uglavnom je promenjena boja svih magija u Rubickovu prepoznatljivu zelenu boju uz promene koje čine da te magije izgledaju kao da su iz njegovog seta. Njegov plašt takođe menja boju, u zavisnosti od kog heroja ukrade magiju. Na ovom LINKU možete pogledati sve nove animacije, a skin možete kupiti po standardnoj ceni Arcana skinova od €31.

Šta vi mislite o Frosthavenu i o novom Rubickovom plaštu?

...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: