Najavljeni durgi i treći Dota 2 Mejdžor za ovu sezonu

Po završetku DreamLeague Sezone 10, DreamLeague je objavio da će se treći Mejdžor održati u glavnom gradu Švedske,što će za njih biti drugi put da organziuju neki Mejdžor turnir. Vrlo brzo nakon toga dobili smo informaciju da će Kina dobiti drugi Mejdžor ove godine, koje će se održati u januaru.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 07.11.2018.

19:54

Najavljeni durgi i treći Dota 2 Mejdžor za ovu sezonu

Sada konačno imamo i zvanićnu informacju! Grad Čungking će biti domaćin drugog Mejdžora, a ovaj put glavni organizator biće StarLadder, koji će nam u saradnji sa ImbaTV-om doneti turnir sa nagradni fondom od milion dolara.

Sa novim pravilima ni jedan tim neće dobiti direktnu pozivnicu već će 15 ekipa morati da se kvalifikuje preko regionalnih kvalifikacija, a poslednje mesto će pripasti ekipi koja osvoji Majnor turnir. U ovom slučaju PGL će održati Majnor u Bukureštu koji će se održati od 7-13. januara. Pobednik tog turnira ima će samo 4 dana da se spremi i da otputuje za Kinu.

Čungking je grad koji se nalazi u srednjem delu Kine, a kada se uračunaju i okolna mesta on sadrži preko 30 miliona stanovnika.

Ovo nije jedina vest koju je sa nama podelio StarLadder, pošto su najavili da će takođe biti organizatori 2 od 3 preostala Majnor turnira u ovoj sezoni. Sa obzirom da je organizacije iz Ukrajine, možemo da očekujemo da će se bar jedan od ta 2 turnira održati u CIS regiji.

Hamburg ove godine nije pripadao zvaničnoj DPC sezoni, pa su se fanovi nakon toga uplašili da Evropa neće dobiti svoj Mejdžor ove godine. Ipak, to nije bila istina, pošto će se u martu 2019. godine u Stokholmu održati treći mejdžor. Sa obzirom da je tu vest preneo DreamLeague, oni će imati čast da održe i ovaj turnir, koji će početi 14. marta i trajaće deset dana. Plej-of će se igrati u Annexet Areni, koja prima 3995 ljudi, a oni će imati priliku da gledaju timove koji se bore za 15 000 DPC poena.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: