NiP se ponovo vraća na profesionalnu Dota 2 scenu

Pre deset dana kada je Piter “ppd” Dager najavio da će napustiti Optic Gaming, predstavio je novu petorku za sledeću sezonu, ali oni tada još uvek nisu bili vezani za neku orgnaizaciju. Danas je izašla informacija da će NiP po treći put probati da investira u Dota 2 scenu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Nedelja, 16.09.2018.

12:33

NiP se ponovo vraća na profesionalnu Dota 2 scenu

Iako Nindže u Pidžamama još uvek nisu objavile oficijalnu vest, izašla je slika registrovanih timova za majnore i mejdžore, u kojem se ovi momci nalaze pod nazivom NiP-a. Švedska organizacija do sada nije imala previše uspeha u ovoj sceni, pa su nakon poslednjeg pokušaja ipak odlučili da se fokusiraju na LoL i CS:GO. Ovoga puta se nadamo da će ipak imati malo više uspeha, a nakon što se otvorila mogućnost da dovedu sastav koji popunjem dokazanima igračima, nisu hteli da propuste ovakvu šansu.

O novom sastavu koji će biti predvođen PPD-em, možete pronaći više na ovom linku.
Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: