EG nadomak plejofa, da li će pasti pred Liquidom danas?

Dan dva je završio u Vankuveru, i kao što smo predvideli, Evil Geniuses i VGJ.Storm su nadomak osiguravanja pozicija u gornjem delu plejofa. Ko će ispasti je još uvek uveliko neizvesno, pogotovo u grupi B gde to naizgled može biti bilo koja ekipa.

Izvor: SyS RUR

Petak, 17.08.2018.

11:34

EG nadomak plejofa, da li će pasti pred Liquidom danas?

EG je očigledno uspeo sa restrukturacijom ekipe, i uz pomoć Fly i S4 se nameće kao favorit TI8 iz dana u dan. Iako grupa A deluje slabije, deluje da je EG prebrodio velike prepreke i sa komfornim skorom od 9:1 dočekuje preostala tri meča. Sinoć su plavi momci savladali PSG.LGD i to naizgled bez previše muke. Poslednji ispit u grupi ih čeka u vidu Team Liquida. U grupi A, favorit mnogih fanova WinStrike, je na začelju grupe posle dva neugodna poraza od kineskih PSG.LGD i VGJ.T.

Grupa B deluje mnogo zamršenije. VGJ.Storm je ugrabio još 3 pobede i 1 poraz u mečevima, i sa skorom 7:1 sedi na vrhu haotične grupe u kojoj su svi podjednaki. Direktni okršaji unutar trioa OpTic Gaming-Pain Gaming-Team Serenity će najverovatnije odlučiti o tome ko ide kući, mada pozicija Pain Gaminga izgleda možda najslabije, računajući da im je preostao super teški susret sa Virtus.Pro.

Upravo Virtus.Pro je delovao pomalo nevidiljivo u ovom uvodnom delu, ali je možda tako i bolje za rusku ekipu. Nanizali su tri remija i jednu pobedu, i zauzimaju solidno treće mesto grupe B, sa samo 8 odigranih mečeva.

Verujemo da danas gledamo rasplet grupe A, gde će Team Liquid najverovatnije osigurati svoj prolaz u upper bracket, a WinStrike možda već danas ispasti sa turnira, jer ih očekuju tri zaista teška protivnika u vidu upravo Team Liquida, EG, i Fnatica.

Grupa B donosi direktni okršaj između VGJ.S i TNC, gde TNC ima šansu da izbije na prvo mesto grupe i osigura upper bracket u plejofu.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: