Najgori poraz Liquida u istoriji na otvaranju TI8

Prvi takmičarski dan The Internationala 2018 je završen, a grupna faza je započela burno.

Izvor: SyS RUR

Četvrtak, 16.08.2018.

11:23

Najgori poraz Liquida u istoriji na otvaranju TI8

Raspored je diktirao da timovi Grupe A igraju u proseku više mečeva tokom prvog dana, pa su svi reflektori bili upereni na ekipe koje su imale po tri susreta. Veče su otvorila četiri simultana susreta prvog kola, u kojem su svi favoriti poklekli osim Evil Geniuses.

Team Liquid je uzeo prvi meč od Fnatica posle početka koji je bio na izuzetno klimavim nogama, ali se ova preiskusna ekipa očekivano vratila u partiju na leđima Spectre i Broodmother. Meč broj dva će ipak ostati upamćen kao najgori poraz Liquida ikada, ali samo reći poraz nije dovoljno. 39-1 skor govori više nego dovoljno – Team Liquid se previše opustio i dozvolio Fnaticu da ostavi ovakvu uvredu zapisanu u istoriji The Internationala. Pik Fnatica je razmontirao pomalo bezobrazan i ležeran pristup Team Liquida i naglasio da lakih susreta neće biti. PSG.LGD je remizirao tri puta, što je pomalo neočekivano, ali definitivno ne govori loše o ovoj ekipi. Iznenađenje je svakako bio OG koji je ugrabio remi sa LGD. Liquid se povratio, uzeo očekivanu pobedu protiv OG, i remizirao sa LGD. Veliki pobednici grupe A su svakako Evil Geniuses koji su remizirali sa Invictus Gaming i ugrabili 2 pobede u susretima protiv Mineskija i VGJ.Thundera, pa je tako severnoamerička ekipa završila na vrhu grupe A.

Nešto ređi raspored mečeva u grupi B nam je doneo veliko iznenađenje u vidu mešovite postave koja predstavlja VGJ.Storm, koji sa 4:0 za sada vodi. Pobede nad VG i Secretom su pravo osveženje. Roditeljski tim Vici Gaming je nasuprot tome podbacio i na dnu je tabele grupe B sa 0:4. U dan #2 ulazimo sa više susreta u grupi B, i iako je veoma rano u toku takmičenja, upravo ekipe EG i VGJ.Storm imaju šansu da ovako rano osiguraju prolaz u višu fazu takmičenja, iako za sada samo “nezvanično”.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: