DOTA 2 : Mineski se povukao iz kvalifikacija za GESC Tajland

Mineski se odlučio na ovaj korak pošto su bili nezadovoljni odlukom organizatora da samo na 3 dana pred početak kvalifikacija promene propozicije takmičenja.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 14.04.2018.

19:07

DOTA 2 : Mineski se povukao iz kvalifikacija za GESC Tajland

Prema provobitnom rasporedu trebalo je da učestvuje samo četiri tima, ali zbog novonastale promene broj je povećan na šest timova. Rezignirani ovim potezom, doneta je odluka da se povuku iz kvalifikacija, i izdali su saopštenje na svom Twiter nalogu.

Kao dva najbitnija razloga naveli su gust raspored zbog predstojećih Majora i pristrasnost organizatora. Pozadina cele priče, zbog čega su se organizatori odlučili na ovaj korak, jeste žalba Jacky “EternaLEnVy” Mao kapitena Fnatic na svom twiter nalogu, da njegov tim nije dobio pozivnicu za kvalifikacije, i da je u pitanju neka vrsta ” šeme ” .

Očigledno je bilo dovoljno da ovaj tvit pritisne organizatore da promene svoju odluku i pozovu Fnatic da učestvuje u kvalifikacijama , iako je raspored bio najavljen mesecima unapred. Ostaje da se vidi koji će tim zameniti Mineski u kvalifikacijama.

Kvalifikacije za GESC Tajland u SEA regionu počinju 17. Aprila a završavaju se 19. Aprila.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: