Esports B92.net

DOTA 2 : Mineski se povukao iz kvalifikacija za GESC Tajland

Mineski se odlučio na ovaj korak pošto su bili nezadovoljni odlukom organizatora da samo na 3 dana pred početak kvalifikacija promene propozicije takmičenja.

nikola savić klan rur
Podeli

Prema provobitnom rasporedu trebalo je da učestvuje samo četiri tima, ali zbog novonastale promene broj je povećan na šest timova. Rezignirani ovim potezom, doneta je odluka da se povuku iz kvalifikacija, i izdali su saopštenje na svom Twiter nalogu.

Kao dva najbitnija razloga naveli su gust raspored zbog predstojećih Majora i pristrasnost organizatora. Pozadina cele priče, zbog čega su se organizatori odlučili na ovaj korak, jeste žalba Jacky “EternaLEnVy” Mao kapitena Fnatic na svom twiter nalogu, da njegov tim nije dobio pozivnicu za kvalifikacije, i da je u pitanju neka vrsta ” šeme ” .

Očigledno je bilo dovoljno da ovaj tvit pritisne organizatore da promene svoju odluku i pozovu Fnatic da učestvuje u kvalifikacijama , iako je raspored bio najavljen mesecima unapred. Ostaje da se vidi koji će tim zameniti Mineski u kvalifikacijama.

Kvalifikacije za GESC Tajland u SEA regionu počinju 17. Aprila a završavaju se 19. Aprila.

.

Dota 2

Dota 2: Srbija stala u top 16 na WESG takmičenju

Reprezentacija Srbije je eliminisana sa WESG 2017, finalne završnice najvećeg svetskog takmičenja za nacionalne timove u Dota 2. Ipak, ovaj pohod je daleko od neuspeha, pošto je naš tim prošao više krugova eliminacije i takmičenje završio ispred mnogih drugih timova, a momci su osvojili i 10 000$.

Dota 2 četvrtak 15.03. 13:34 Komentara: 6

Virtus.Pro postavlja nove Dota 2 rekorde

Kraj Major turnira u Bukureštu gde je Virtus.Pro izdominirao nad VG.J nam je doneo i osveženi poredak na Dota Pro Circuit listi, koji kaže da je Virtus.Pro već sada osigurao mesto na The International 2018. Podsećamo, NIJE PODELJENA NI POLOVINA POENA KOJI SU U IGRI OVE GODINE.

Dota 2 ponedeljak 12.03. 15:34 Komentara: 10

Srbi podigli glas protiv varalica u Dota 2

Pored sve učestalijih priča o varalicama koje igraju sa mesečno plaćenim programom koji vam nudi sijaset opcija da varate tokom meča, novi talas žalbi prema Valveu ukazuje na katastrofalan propust u mehanici trejdovanja itema koja je omogućila da igrači kreiraju neograničenu količinu wardova i prodaju je, rezultirajući u ogromnim inventarima još pre početka meča.

Dota 2 ponedeljak 12.03. 15:15 Komentara: 17

Dota 2 – Zimske čarolije u Katovicama, počinje ESL One Major

U podne je zakazan okršaj kod OK Korala. Pardon, početak premijernog Majora u 2018. godini – ESL One Katowice. Rekordan broj ekipa (16) na jednom Majoru će se nadmetati za svoj dionagradnog fonda koji iznosi 1,000,000 dolara i 1500 kvalifikacionih poena. Par stvari se nalazi na testu kada je u pitanju ovaj Major, a mi ćemo spomenuti njih par.

Dota 2 utorak 20.02. 09:51 Komentara: 6

@LeBronDota pokidao - Na'Vi putuje na GESC Jakarta Minor

U više nego uzbudljivoj finalnoj seriji CIS kvalifikacija za minor Dota 2 turnir koji nas očekuje polovinom marta u indonežanskoj prestonici, Natus Vincere je jedva savladao Team Spirit, i osigurao učešće na osmom turniru ove godine, a šestom Minor turniru iz DPC serijala.

Dota 2 utorak 9.01. 15:50 Komentara: 6
strana 1 od 2 idi na stranu