Dota 2: Srbija stala u top 16 na WESG takmičenju

Reprezentacija Srbije je eliminisana sa WESG 2017, finalne završnice najvećeg svetskog takmičenja za nacionalne timove u Dota 2. Ipak, ovaj pohod je daleko od neuspeha, pošto je naš tim prošao više krugova eliminacije i takmičenje završio ispred mnogih drugih timova, a momci su osvojili i 10 000$.

Izvor: SyS RUR

Četvrtak, 15.03.2018.

13:34

Dota 2: Srbija stala u top 16 na WESG takmičenju

Kao kobni po njih su se pokazali kineski timovi dobro poznatih organizacija Ehome i Keen-Gaming koji su ih u drugoj grupnoj fazi savladali sa po 2:0, a još uvek se igra i meč protiv SG-Esports, predstavnika Brazila.

U prvoj grupnoj fazi, naši momci su izgubili od Grčke a savladali Ekvador.

Konačni plasman našeg tima će biti između 9-16. mesta, od ukupno 32 učesnika ove finalne završnice svetskog takmičenja. Podsećamo da su momci u Kini nastupili u izmenjenom i teoretski oslabljenom sastavu, ali veliko GGWP za Swiftending, BoraNija, grizine, Emperor606 i yourDNA.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: