Najavljen ESL One Birmingham - pretposlednji DPC 2018 Major

ESL je objavio da će lokacija koja će ugostiti poslednji od njihova tri Major Dota 2 turnira ove godine, a pretposlednji ovogodišnji Major turnir biti Birmingem.

Izvor: SyS RUR

Utorak, 13.03.2018.

15:03

Najavljen ESL One Birmingham - pretposlednji DPC 2018 Major

Rutinu dobro znate – 1500 DPC poena za najbolje ekipe, 1 000 000 dolara, i verovatno Mercedesi i Fejsbuk. ESL je napomenuo da je namera da se aktivira dosta slabo tržište Ujedinjenog Kraljevstva ali ostaje da se vidi da li će ova odluka dodatno antagonizovati navijače, jer će najgušće i najatraktivnije borbe biti vođene upravo na kraju sezone, kada se odlučuje ko zaista ide na The International.

ESL One Birmingem nas očekuje od 23. do 27. maja a najviše i brine taj ekstremno kratki period koji je dodeljen Major turniru, a ponavlja nam se i format sa 12 ekipa koji već ne sluti na dobro.

Podsećamo da su oba ESL Major turnira do sada prošla u jeku bojkota navijača zbog lošeg izbora formata takmičenja ali i odluke da se turnir prenosi na Fejsbuk platformi.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: