Esports B92.net

Najavljen ESL One Birmingham - pretposlednji DPC 2018 Major

ESL je objavio da će lokacija koja će ugostiti poslednji od njihova tri Major Dota 2 turnira ove godine, a pretposlednji ovogodišnji Major turnir biti Birmingem.

SyS RUR
Podeli

Rutinu dobro znate – 1500 DPC poena za najbolje ekipe, 1 000 000 dolara, i verovatno Mercedesi i Fejsbuk. ESL je napomenuo da je namera da se aktivira dosta slabo tržište Ujedinjenog Kraljevstva ali ostaje da se vidi da li će ova odluka dodatno antagonizovati navijače, jer će najgušće i najatraktivnije borbe biti vođene upravo na kraju sezone, kada se odlučuje ko zaista ide na The International.

ESL One Birmingem nas očekuje od 23. do 27. maja a najviše i brine taj ekstremno kratki period koji je dodeljen Major turniru, a ponavlja nam se i format sa 12 ekipa koji već ne sluti na dobro.

Podsećamo da su oba ESL Major turnira do sada prošla u jeku bojkota navijača zbog lošeg izbora formata takmičenja ali i odluke da se turnir prenosi na Fejsbuk platformi.

Izvor: RUR

Dota 2

Dota 2: Srbija stala u top 16 na WESG takmičenju

Reprezentacija Srbije je eliminisana sa WESG 2017, finalne završnice najvećeg svetskog takmičenja za nacionalne timove u Dota 2. Ipak, ovaj pohod je daleko od neuspeha, pošto je naš tim prošao više krugova eliminacije i takmičenje završio ispred mnogih drugih timova, a momci su osvojili i 10 000$.

Dota 2 četvrtak 15.03. 13:34 Komentara: 6

Virtus.Pro postavlja nove Dota 2 rekorde

Kraj Major turnira u Bukureštu gde je Virtus.Pro izdominirao nad VG.J nam je doneo i osveženi poredak na Dota Pro Circuit listi, koji kaže da je Virtus.Pro već sada osigurao mesto na The International 2018. Podsećamo, NIJE PODELJENA NI POLOVINA POENA KOJI SU U IGRI OVE GODINE.

Dota 2 ponedeljak 12.03. 15:34 Komentara: 10

Srbi podigli glas protiv varalica u Dota 2

Pored sve učestalijih priča o varalicama koje igraju sa mesečno plaćenim programom koji vam nudi sijaset opcija da varate tokom meča, novi talas žalbi prema Valveu ukazuje na katastrofalan propust u mehanici trejdovanja itema koja je omogućila da igrači kreiraju neograničenu količinu wardova i prodaju je, rezultirajući u ogromnim inventarima još pre početka meča.

Dota 2 ponedeljak 12.03. 15:15 Komentara: 17

Dota 2 – Zimske čarolije u Katovicama, počinje ESL One Major

U podne je zakazan okršaj kod OK Korala. Pardon, početak premijernog Majora u 2018. godini – ESL One Katowice. Rekordan broj ekipa (16) na jednom Majoru će se nadmetati za svoj dionagradnog fonda koji iznosi 1,000,000 dolara i 1500 kvalifikacionih poena. Par stvari se nalazi na testu kada je u pitanju ovaj Major, a mi ćemo spomenuti njih par.

Dota 2 utorak 20.02. 09:51 Komentara: 6
strana 1 od 28 idi na stranu