Srbi podigli glas protiv varalica u Dota 2

Pored sve učestalijih priča o varalicama koje igraju sa mesečno plaćenim programom koji vam nudi sijaset opcija da varate tokom meča, novi talas žalbi prema Valveu ukazuje na katastrofalan propust u mehanici trejdovanja itema koja je omogućila da igrači kreiraju neograničenu količinu wardova i prodaju je, rezultirajući u ogromnim inventarima još pre početka meča.

Izvor: SyS KlanRUR

Ponedeljak, 12.03.2018.

15:15

Srbi podigli glas protiv varalica u Dota 2

A u srcu čitave drame, naši igrači izgleda. Da li je blizina Rusije koja je poznata po svim mogućim zloupotrebama sistema uticala da i evropski serveri pate, ne znamo, ali većina prijava ove zloupotrebe dolazi iz ovog regiona. Naši igrači su se zatekli na oštećenoj strani i nasuprot varalica, i naravno prvi podigli glas.

Tako nam je na ovaj propust među prvima ukazao Stefan Jevtić koji se našao protiv dvojice varalica koji su koristili stare i neaktivne naloge da isprobaju ovu zloupotrebu. Oba naloga ukazuju da su primarno igrani na serveru Rusija. Meč u kojem se Stefan zatekao možete pogledati OVDE.

Na samom vrhu Reddita, jutros je ipak osvanuo post našeg igrača Nikole “Specter7” Radića koji je iskusio istu zloupotrebu. Samu temu možete pogledati OVDE, a link meča OVDE. Ipak verujemo da će vam slika reći više od reči:
Zloupotreba očigledno zahteva saradnju jer su varalice uvek u grupi, a do ovog trenutka Valve nije sredio ovaj propust. Dok ne izađe peč, nadajte se da nećete naleteti na individue spremne da izgube nalog zbog ovakvog zaista bednog ponašanja, a ako vam se ovo ipak desi, ne zaboravite da im uredno prijavite Steam naloge.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: