Esports B92.net

Kvalifikacije za veliki regionali Dota 2 turnir su otvorene

Ovog vikenda će se najbolje regionalne ekipe boriti za dva mesta na LAN-u u Zagrebu tokom Reboot Infogamer festivala.

SyS KlanRUR
Podeli

U Zagrebu će se 25.11. odigrati Dota 2 turnir sa četiri učesnika i nagradnim fondom od oko 3000EUR. Učešće su već obezbedila dva tima, makedonski Team Mischievous i srpski 3D-Esports. Dva preostala slota će popuniti jedna ekipa iz kvalifikacija za Srbiju/Crnu Goru i Makedoniju, i jedna ekipa iz kvalifikacija za BIH, Hrvatsku i Sloveniju.

Same kvalifikacije se igraju u nedelju, 12.11. od 11 časova.

Prijave za naš region možete ostvariti u formularu ispod:

Za dodatne detalje, posetite zvaničnu stranicu kvalifikacija na KlanRUR-u.

Dota 2

@LeBronDota pokidao - Na'Vi putuje na GESC Jakarta Minor

U više nego uzbudljivoj finalnoj seriji CIS kvalifikacija za minor Dota 2 turnir koji nas očekuje polovinom marta u indonežanskoj prestonici, Natus Vincere je jedva savladao Team Spirit, i osigurao učešće na osmom turniru ove godine, a šestom Minor turniru iz DPC serijala.

Dota 2 utorak 9.01. 15:50 Komentara: 6

Dota 2: Vici Gaming odbio da pobedi Team Secret

Team Secret je šampion četvrtog Captains Draft turnira, pobedivši Vici Gaming 3:2 u finalu koje je više puta nateralo gledaoce da besno pesnicom prete ekranu. Čitava serija je u znaku impresivnih i razočaravajućih poteza obe ekipe, gde su se junaci i tragičari smenjivali ne na nivou partije, već na nivou svake pojedinačne borbe. Na kraju je upornija i stabilnija ekipa pobedila, pa je Team Secret dodao 450 poena i potvrdio prvo mesto u Dota Pro Circuit serijalu, a Puppan i momci su osvojili i 108 000$.

Dota 2 ponedeljak 8.01. 12:39 Komentara: 5

Dota 2 - Rusi napadaju Katowice

Poznato je svih 8 direktnih učesnika ESL One Katowice Majora. Izgleda da je situacija u Dota Pro Circuitu počela da se kristališe, pa tako već imamo ekipe koje učestalo dobijaju direktne pozive za učešće kako na Minorima tako i na Majorima.

Dota 2 petak 5.01. 14:01 Komentara: 2

Online deo Games.Con Dota 2 turnira završen

Tokom vikenda je odigran online deo Dota 2 turnira koji nas očekuje na Games.Con festivalu ovog vikenda. Sam LAN deo turnira će biti odigran u subotu, 16.12. od 10 časova ujutro, a u borbu za nagradni fond od 1000EUR stupiće osam najboljih ekipa iz online faze turnira.

Dota 2 utorak 12.12. 12:01 Komentara: 0
strana 1 od 27 idi na stranu