Finale RUR Dota 2 Lige je ovog vikenda

Čak 35 Bo3 mečeva je odigrano, a još samo četiri ekipe pretenduju na nagrade i odlazak na Reboot Infogamer turnir.

Izvor: SyS KlanRUR

Četvrtak, 02.11.2017.

19:40

Finale RUR Dota 2 Lige je ovog vikenda

Top četiri učesnika RUR Dota 2 Lige su poznata. Prvi tim u grand finalu je Team Mischievous koji je pobedom nad Randomašima 2:1 obezbedio poslasticu koja je sada i potvrđena – dva najbolja tima iz RDL idu na Reboot Infogamer RUR Arena Dota 2 turnir. Njima će se pridružiti pobednik iz lower bracket finala gde Randomaši očekuju pobednika iz meča Good Game vs EZ DMG.
U najbolje ekipe prolaz su obezbedili i Alt+F4 i Watch now – ali su obe ekipe su poražene u polufinalu lower bracketa.

EZ DMG je savladao Alt+F4 sa 2:0. U prvom meču je duže od sat vremena ekipa Alt+F4 mučila EZ DMG, dok je KotL u rukama “Another Day In Paradise” bio neshvatljiv problem na mapi. Fantastičan meč supporta ekipe Alt+F4 nije bio dovoljan pa je split push-om završen ovaj napred-nazad sukob. U drugom meču je sve bilo dosta lakše za EZ DMG gde osim na midlejnu, Alt+F4 nije mogao da nađe svoju partiju.
Support KotL ekipe Alt+F4 je imao neshvatljivo dobar gejm u prvom meču protiv EZ DMG.

Good Game je sa 2:1 slavio protiv Watch Now. Zbog odlaganja ovog meča, ovim ekipama je pripala neslavna uloga da odigraju prve mečeve lige na novom peču. 7.07 još niko nije provalio, ali je GG pokazao sposobnost da odigra čak 14 heroja u 3 meča, igrajući samo Vengeful Spirit dvaput. Watch Now je uspeo da izbori jedan meč oslanjajući se na siloviti push baziran oko Drow Ranger i nekoliko zvezda prethodnog peča, Venomancera i Pugne, ali je upravo raznolikost heroja i dobri igrači na core pozicijama GG presudio u njihovu korist.
Watch Now je pobedio jedan meč protiv Good Game oslanjajući se na strašni push centriran oko čak četiri ubice kula.

EZ DMG i Good Game se bore za prolaz u lower bracket finale gde ih Randomaši očekuju, a pobednik tog sledećeg susreta ide u Grand Finale sa Team Mischievous. Finale lige se igra u nedelju, 05.11. od 18h. Ako se strim velikog finala ne desi, sigurno ćete imati priliku da pogledate snimke ovih mečeva na našem RUR YouTube kanalu.

Raspored lige možete pogledati OVDE.

I prvoplasirana i drugoplasirana ekipa će dobiti svoje mesto na Reboot Infogamer turniru u Zagrebu 25.11. i tako će zaobići kvalifikacije koje će biti objavljene uskoro.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: