Esports B92.net

Finale RUR Dota 2 Lige je ovog vikenda

Čak 35 Bo3 mečeva je odigrano, a još samo četiri ekipe pretenduju na nagrade i odlazak na Reboot Infogamer turnir.

SyS KlanRUR
Podeli

Top četiri učesnika RUR Dota 2 Lige su poznata. Prvi tim u grand finalu je Team Mischievous koji je pobedom nad Randomašima 2:1 obezbedio poslasticu koja je sada i potvrđena – dva najbolja tima iz RDL idu na Reboot Infogamer RUR Arena Dota 2 turnir. Njima će se pridružiti pobednik iz lower bracket finala gde Randomaši očekuju pobednika iz meča Good Game vs EZ DMG.

U najbolje ekipe prolaz su obezbedili i Alt+F4 i Watch now – ali su obe ekipe su poražene u polufinalu lower bracketa.

EZ DMG je savladao Alt+F4 sa 2:0. U prvom meču je duže od sat vremena ekipa Alt+F4 mučila EZ DMG, dok je KotL u rukama “Another Day In Paradise” bio neshvatljiv problem na mapi. Fantastičan meč supporta ekipe Alt+F4 nije bio dovoljan pa je split push-om završen ovaj napred-nazad sukob. U drugom meču je sve bilo dosta lakše za EZ DMG gde osim na midlejnu, Alt+F4 nije mogao da nađe svoju partiju.

Support KotL ekipe Alt+F4 je imao neshvatljivo dobar gejm u prvom meču protiv EZ DMG.

Good Game je sa 2:1 slavio protiv Watch Now. Zbog odlaganja ovog meča, ovim ekipama je pripala neslavna uloga da odigraju prve mečeve lige na novom peču. 7.07 još niko nije provalio, ali je GG pokazao sposobnost da odigra čak 14 heroja u 3 meča, igrajući samo Vengeful Spirit dvaput. Watch Now je uspeo da izbori jedan meč oslanjajući se na siloviti push baziran oko Drow Ranger i nekoliko zvezda prethodnog peča, Venomancera i Pugne, ali je upravo raznolikost heroja i dobri igrači na core pozicijama GG presudio u njihovu korist.

Watch Now je pobedio jedan meč protiv Good Game oslanjajući se na strašni push centriran oko čak četiri ubice kula.

EZ DMG i Good Game se bore za prolaz u lower bracket finale gde ih Randomaši očekuju, a pobednik tog sledećeg susreta ide u Grand Finale sa Team Mischievous. Finale lige se igra u nedelju, 05.11. od 18h. Ako se strim velikog finala ne desi, sigurno ćete imati priliku da pogledate snimke ovih mečeva na našem RUR YouTube kanalu.

Raspored lige možete pogledati OVDE.

I prvoplasirana i drugoplasirana ekipa će dobiti svoje mesto na Reboot Infogamer turniru u Zagrebu 25.11. i tako će zaobići kvalifikacije koje će biti objavljene uskoro.

Izvor: KlanRUR

Dota 2

Dota 2 – Zimske čarolije u Katovicama, počinje ESL One Major

U podne je zakazan okršaj kod OK Korala. Pardon, početak premijernog Majora u 2018. godini – ESL One Katowice. Rekordan broj ekipa (16) na jednom Majoru će se nadmetati za svoj dionagradnog fonda koji iznosi 1,000,000 dolara i 1500 kvalifikacionih poena. Par stvari se nalazi na testu kada je u pitanju ovaj Major, a mi ćemo spomenuti njih par.

Dota 2 utorak 20.02. 09:51 Komentara: 6

@LeBronDota pokidao - Na'Vi putuje na GESC Jakarta Minor

U više nego uzbudljivoj finalnoj seriji CIS kvalifikacija za minor Dota 2 turnir koji nas očekuje polovinom marta u indonežanskoj prestonici, Natus Vincere je jedva savladao Team Spirit, i osigurao učešće na osmom turniru ove godine, a šestom Minor turniru iz DPC serijala.

Dota 2 utorak 9.01. 15:50 Komentara: 6

Dota 2: Vici Gaming odbio da pobedi Team Secret

Team Secret je šampion četvrtog Captains Draft turnira, pobedivši Vici Gaming 3:2 u finalu koje je više puta nateralo gledaoce da besno pesnicom prete ekranu. Čitava serija je u znaku impresivnih i razočaravajućih poteza obe ekipe, gde su se junaci i tragičari smenjivali ne na nivou partije, već na nivou svake pojedinačne borbe. Na kraju je upornija i stabilnija ekipa pobedila, pa je Team Secret dodao 450 poena i potvrdio prvo mesto u Dota Pro Circuit serijalu, a Puppan i momci su osvojili i 108 000$.

Dota 2 ponedeljak 8.01. 12:39 Komentara: 5

Dota 2 - Rusi napadaju Katowice

Poznato je svih 8 direktnih učesnika ESL One Katowice Majora. Izgleda da je situacija u Dota Pro Circuitu počela da se kristališe, pa tako već imamo ekipe koje učestalo dobijaju direktne pozive za učešće kako na Minorima tako i na Majorima.

Dota 2 petak 5.01. 14:01 Komentara: 2

Online deo Games.Con Dota 2 turnira završen

Tokom vikenda je odigran online deo Dota 2 turnira koji nas očekuje na Games.Con festivalu ovog vikenda. Sam LAN deo turnira će biti odigran u subotu, 16.12. od 10 časova ujutro, a u borbu za nagradni fond od 1000EUR stupiće osam najboljih ekipa iz online faze turnira.

Dota 2 utorak 12.12. 12:01 Komentara: 0
strana 1 od 27 idi na stranu