Katowice konačno dobile Dota 2 turnir

Dota 2 Major turnir stiže u dobro poznati Poljski esports centar.

Izvor: SyS KlanRUR

Utorak, 24.10.2017.

16:19

Katowice konačno dobile Dota 2 turnir

Još od objave Dota Pro Circuit sistema ove godine, znamo da je ESL pripremio barem četiri velika Dota 2 događaja ove godine i oko 5 miliona $ za nagradne fondove. Na listi su bila vidljiva čak tri Major turnira u organizaciji ESL, i dok smo znali da je prvi u nizu ESL Hamburg koji počinje za nekoliko dana, danas saznajemo da jedna od najupečatljivijih lokacija koja ugošćava ESL-ove turnire, Katowice, dobija Dota 2 Major turnir.

20. februara u Poljskom gradu će početi ESL One Katowice, Dota 2 Major turnir, dok će odmah za njim uslediti dobro poznati IEM Katowice. Na ovaj način ćemo prvi put gledati neku ozbiljnu Dotu u Poljskoj, a najvećim fanovima bi blizina i spoj ovih esports događaja mogla da olakša planiranje putovanja, sa obzirom da su Katowice relativno blizu i nas.

Turnir će se održati u dobro nam poznatoj Spodek Areni, 1 000 000 nagradnog fonda, 1500 kvalifikacionih poena i 16 ekipa (nešto što ESL očigledno razume da nedostaje njihovom Major turniru u Hamburgu). Katowice, spremite se za novi nivo jer stiže Dota 2. Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: