Mineski osvojio PGL Dota Minor

Trenutno najjača SEA ekipa je ostvarila ono što joj je iz ruku izmaklo na StarLadderu-u, osvojili su Minor.

Izvor: SyS KlanRUR

Ponedeljak, 23.10.2017.

15:53

Mineski osvojio PGL Dota Minor

Team DK je kao u najboljim danima! Oprostite, reinkarnacija legendarnog tima i saradnje između Mushi-ja i IceIceIce u trenutnoj postavi Mineskija daje rezultate. U finalu PGL-ovog Minor turnira u Bukureštu, savladali su glatko LGD 2:0 za titulu i hrpu novca i kvalificionih poena za TI8.

Tokom čitavog turnira, Mineskiju je išlo glatko, ali ovog puta nije bilo Team Liquida da ih zaustavi na samom kraju kao na StarLadderu. Redom su pali Na’Vi, EG, Immortals i LGD, ali sumnjamo da bi neka od ekipa protiv kojih Mineski nije zaigrao mogla da ih zaustavi.

LGD je pokazao dobre igre ali nedovoljno dobre protiv SEA ekipe u finalu, pa je posle relativno brzih i sličnih partija kineska ekipa predala titulu IceIceIce-u. Treba pohvaliti i ostale članove Mineskijeve postave jer od početka Dota Pro Circuita u vidu niza Minor i Major turnira, ovi momci igraju zaista sjajno. Nana je pružao sjajne parije i ranije, ali Jabz i Ninjaboogie su zaista podigli formu na nivo na kojem ih do sada nismo videli.

EG je i pored nastupa u polufinalu u zaista zabrinjavajućem stanju, a izgleda kao da ekipa zaista ne može da pronađe svoje pikove heroja. Cr1t i Fear ne izgledaju kao da se najbolje razumeju, dok igre Suma1l-a i Universe-a nisu na nekadašnjem nivou. Jedina ekipa koji je na turniru EG uspeo da savlada je VG.J Thunder koji ni sam nije briljirao.

Ova titula stavlja Mineski na čelo trke koja vodi na TI8, pa sada posle osvojenog drugog mesta na StarLadderu i prvog u Bukureštu ova SEA ekipa ima 720 poena, dok je drugo mesto i dalje u rukama Team Liquida sa 450 poena. Ovo neće dugo potrajati jer nas za samo tri dana očekuje spektakl u vidu Major turnira ESL Hamburg 2017. Borba za 1500 poena i milion dolara koju Mineski neće videti, jer im je Fnatic ukrao mesto predviđeno za SEA ekipe u ovom takmičenju. Team Liquid je sa druge strane, opravdani favorit pa očekujemo promenu na bodovnoj tabeli.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: