Esports B92.net

Počeo je plejof RUR Dota 2 Lige

Posle tri nedelje, završen je uvodni Swiss deo RUR Dota Lige a sada smo u plejofu konačno ušli u eliminacioni deo takmičenja.

SyS KlanRUR
Podeli

Treće kolo Swiss faze takmičenja je završeno rezultatima:

Randomaši 2:0 ALTF4

Team Mischievous 2:0 Team Roundice

EZ DMG 2:0 XDS

Watch Now 2:0 DSQD

GoodGame 2:0 PFF

Delta 2:0 Old Dirty Bastards

Tabela je dala jasne favorite ali su ekipe EZ DMG i Watch Now, kao i timovi XDS i Roundice morali da razreše identične skorove i put kroz Swiss fazu.

XDS se bolje snašao i savladao Roundice sa 2:1, dok je Watch Now bio bolji od EZ DMG identičnim rezultatom. Sve je bilo spremno za početak plejofa, pa smo prve mečeve već videli ovog vikenda.

Veliki favoriti lige, makedonski tim Mischievous je već tokom Swiss faze takmičenja savladao Team Roundice sa 2:0. Ni iz drugog pokušaja Roundice nije prošao bolje, pa su posle 2:0 poslati u lower bracket u susret protiv DSQD. Team Roundice se tu bolje snašao i posle ovog poraza, ekipa Drilling Squad se oprostila od takmičenja u ligi.

Ovaj susret nije prošao bez duge i teške borbe u kojoj su timovi razmenjivali udarce do poslednjeg minuta, a meč je potrajao zaista dugo – ukupno 130 ubistava je viđeno u ovom krvoproliću, gde se Team Roundice ipak bolje snašao. DSQD je pao tek posle 65 minuta!

Good Game je izborio 2:1 protiv EZ DMG ali protiv Mischievous nisu uspeli da se izbore za pobedu, pa u lower bracketu sada čekaju razrešenje polufinala ekipa iz lower bracketa. Mischievous je samouvereno usamljen u finalu lige gde čekaju protivnika iz neodigranog meča Randomaši vs ALTF4.

Još jedna ekipa je napustila plejof juče, a to je Old Dirty Bastards. Njih su savladali Watch Now sa 2:0.

Za detalje, posetite zvaničnu stranicu lige OVDE.

Dota 2

Dota 2 – Zimske čarolije u Katovicama, počinje ESL One Major

U podne je zakazan okršaj kod OK Korala. Pardon, početak premijernog Majora u 2018. godini – ESL One Katowice. Rekordan broj ekipa (16) na jednom Majoru će se nadmetati za svoj dionagradnog fonda koji iznosi 1,000,000 dolara i 1500 kvalifikacionih poena. Par stvari se nalazi na testu kada je u pitanju ovaj Major, a mi ćemo spomenuti njih par.

Dota 2 utorak 20.02. 09:51 Komentara: 6

@LeBronDota pokidao - Na'Vi putuje na GESC Jakarta Minor

U više nego uzbudljivoj finalnoj seriji CIS kvalifikacija za minor Dota 2 turnir koji nas očekuje polovinom marta u indonežanskoj prestonici, Natus Vincere je jedva savladao Team Spirit, i osigurao učešće na osmom turniru ove godine, a šestom Minor turniru iz DPC serijala.

Dota 2 utorak 9.01. 15:50 Komentara: 6

Dota 2: Vici Gaming odbio da pobedi Team Secret

Team Secret je šampion četvrtog Captains Draft turnira, pobedivši Vici Gaming 3:2 u finalu koje je više puta nateralo gledaoce da besno pesnicom prete ekranu. Čitava serija je u znaku impresivnih i razočaravajućih poteza obe ekipe, gde su se junaci i tragičari smenjivali ne na nivou partije, već na nivou svake pojedinačne borbe. Na kraju je upornija i stabilnija ekipa pobedila, pa je Team Secret dodao 450 poena i potvrdio prvo mesto u Dota Pro Circuit serijalu, a Puppan i momci su osvojili i 108 000$.

Dota 2 ponedeljak 8.01. 12:39 Komentara: 5

Dota 2 - Rusi napadaju Katowice

Poznato je svih 8 direktnih učesnika ESL One Katowice Majora. Izgleda da je situacija u Dota Pro Circuitu počela da se kristališe, pa tako već imamo ekipe koje učestalo dobijaju direktne pozive za učešće kako na Minorima tako i na Majorima.

Dota 2 petak 5.01. 14:01 Komentara: 2

Online deo Games.Con Dota 2 turnira završen

Tokom vikenda je odigran online deo Dota 2 turnira koji nas očekuje na Games.Con festivalu ovog vikenda. Sam LAN deo turnira će biti odigran u subotu, 16.12. od 10 časova ujutro, a u borbu za nagradni fond od 1000EUR stupiće osam najboljih ekipa iz online faze turnira.

Dota 2 utorak 12.12. 12:01 Komentara: 0
strana 1 od 27 idi na stranu