Esports B92.net

Na'Vi i CoL podigli formu

Dan dva na StarLadder i-League Minoru u Kijevu je završen, a reklo bi se da je američki CompLexity najveći pobednik novog sistema. Iako su momci iz tima koji je dugo pretendovao na poziciju drugog najboljeg u NA imali dugu pauzu, u Kijevu su protiv Newbee i Na’Vi pokazali da i dalje znaju da igraju dobru Dotu.

SyS KlanRUR
Podeli

CoL 2:0 Newbee

U prvom meču ove dve ekipe je postojao samo jedan scenario – pobedal CompLexity tima. Od prvog trenutka se videla razlika u pristupu meču, i dok je Newbee besciljno tragao za prostorom na mapi, CoL je uz samo jedan kratak period u kojem su pali, od početka izgledao kao bolji tim. Veliki gubitnik turnira je izgleda Monkey King koji definitivno ne prolazi dobro na ovom turniru, ali ni Newbee se ne snalazi kada Sccc bude pod onoliko pritiska koliko je CoL projektovao na midlejn kineske ekipe.

Na’Vi 2:1 Team Secret

Posle dve brze razmene stompova gde su obe ekipe dobile priliku da dominiraju jedna nad drugom, imali smo priliku za poslasticu od 85 minuta meča odluke. Na’Vi je pokazao da ni godinama kasnije ne odustaju od lepršavih i maštovitih komboa pa smo videli Dendija na Ancient Apparation heroju na midu. Sonneiko nas je podsetio na svoja izdanja od pre 3 godine kada je bio verovatno najperspektivniji igrač na planeti, a novi član Natus Vincere postave Crystalize je pokazao da zna da zadrži bistru glavu. Navi je nagrađen za svu hrabrost i staloženost pobedom iako su na ulasku u ovaj susret svi davali prednost Team Secretu.

CoL 2:1 Na’Vi

Iako je Navi poveo brzom pobedom, CoL je brzo uzvratio za 1:1 igrajući oko monstruozno velikog i jakog Beastmastera u rukama CoL.Moo-a koji nas je podsetio zašto je bio u situaciji da osvoji The International.

U trećem meču je Navi sve nade položio u Huskara, ali se Crystalize nije najbolje snašao. CoL pik je bio previše dobar da bi ih Huskar zaustavio i CoL osigurava prolaz u plejof turnira.

Treći takmičarski dan je već počeo, a Vici Gaming je ispao sa turnira porazom od Mineskija. Danas ćemo videti rasplet obe grupe, a strim kao i do sada možete pratiti OVDE.

Dota 2

@LeBronDota pokidao - Na'Vi putuje na GESC Jakarta Minor

U više nego uzbudljivoj finalnoj seriji CIS kvalifikacija za minor Dota 2 turnir koji nas očekuje polovinom marta u indonežanskoj prestonici, Natus Vincere je jedva savladao Team Spirit, i osigurao učešće na osmom turniru ove godine, a šestom Minor turniru iz DPC serijala.

Dota 2 utorak 9.01. 15:50 Komentara: 6

Dota 2: Vici Gaming odbio da pobedi Team Secret

Team Secret je šampion četvrtog Captains Draft turnira, pobedivši Vici Gaming 3:2 u finalu koje je više puta nateralo gledaoce da besno pesnicom prete ekranu. Čitava serija je u znaku impresivnih i razočaravajućih poteza obe ekipe, gde su se junaci i tragičari smenjivali ne na nivou partije, već na nivou svake pojedinačne borbe. Na kraju je upornija i stabilnija ekipa pobedila, pa je Team Secret dodao 450 poena i potvrdio prvo mesto u Dota Pro Circuit serijalu, a Puppan i momci su osvojili i 108 000$.

Dota 2 ponedeljak 8.01. 12:39 Komentara: 5

Dota 2 - Rusi napadaju Katowice

Poznato je svih 8 direktnih učesnika ESL One Katowice Majora. Izgleda da je situacija u Dota Pro Circuitu počela da se kristališe, pa tako već imamo ekipe koje učestalo dobijaju direktne pozive za učešće kako na Minorima tako i na Majorima.

Dota 2 petak 5.01. 14:01 Komentara: 2

Online deo Games.Con Dota 2 turnira završen

Tokom vikenda je odigran online deo Dota 2 turnira koji nas očekuje na Games.Con festivalu ovog vikenda. Sam LAN deo turnira će biti odigran u subotu, 16.12. od 10 časova ujutro, a u borbu za nagradni fond od 1000EUR stupiće osam najboljih ekipa iz online faze turnira.

Dota 2 utorak 12.12. 12:01 Komentara: 0
strana 1 od 27 idi na stranu