Esports B92.net

Prvi Dota 2 Minor ove sezone počeo - SL i-League je "live"

Vici Gaming i SGE otvaraju borbu za 300 000$ u Kijevu.

SyS KlanRUR
Podeli

Vici Gaming protiv SG Esportsa otvaraju StarLadder i-League Invitational, prvi Minor ove sezone. Kineski povratnici protiv jedinih nada Južne Amerike, u sred CIS regiona, jer Dota 2 je globalni esport. Predstojeća godina će biti puna velikih napora i putovanja za igrače, ali i mnogo uzbuđenja i mečeva za gledanje za navijače.

U Kijevu, tokom sledeća tri dana, osam timova u borbi za 300 000$.

Twitch strim je već “live”, bacite pogled OVDE.

Tipujemo 2:0 za VG ali nemoguće je znati kako će ludi SA tim odigrati.

Team Liquid, Newbee, Team Secret, Na’Vi, CoL, SGE, VG, Mineski, i tri dana dobre Dote!

Izvor: KlanRUR

Dota 2

@LeBronDota pokidao - Na'Vi putuje na GESC Jakarta Minor

U više nego uzbudljivoj finalnoj seriji CIS kvalifikacija za minor Dota 2 turnir koji nas očekuje polovinom marta u indonežanskoj prestonici, Natus Vincere je jedva savladao Team Spirit, i osigurao učešće na osmom turniru ove godine, a šestom Minor turniru iz DPC serijala.

Dota 2 utorak 9.01. 15:50 Komentara: 6

Dota 2: Vici Gaming odbio da pobedi Team Secret

Team Secret je šampion četvrtog Captains Draft turnira, pobedivši Vici Gaming 3:2 u finalu koje je više puta nateralo gledaoce da besno pesnicom prete ekranu. Čitava serija je u znaku impresivnih i razočaravajućih poteza obe ekipe, gde su se junaci i tragičari smenjivali ne na nivou partije, već na nivou svake pojedinačne borbe. Na kraju je upornija i stabilnija ekipa pobedila, pa je Team Secret dodao 450 poena i potvrdio prvo mesto u Dota Pro Circuit serijalu, a Puppan i momci su osvojili i 108 000$.

Dota 2 ponedeljak 8.01. 12:39 Komentara: 5

Dota 2 - Rusi napadaju Katowice

Poznato je svih 8 direktnih učesnika ESL One Katowice Majora. Izgleda da je situacija u Dota Pro Circuitu počela da se kristališe, pa tako već imamo ekipe koje učestalo dobijaju direktne pozive za učešće kako na Minorima tako i na Majorima.

Dota 2 petak 5.01. 14:01 Komentara: 2

Online deo Games.Con Dota 2 turnira završen

Tokom vikenda je odigran online deo Dota 2 turnira koji nas očekuje na Games.Con festivalu ovog vikenda. Sam LAN deo turnira će biti odigran u subotu, 16.12. od 10 časova ujutro, a u borbu za nagradni fond od 1000EUR stupiće osam najboljih ekipa iz online faze turnira.

Dota 2 utorak 12.12. 12:01 Komentara: 0
strana 1 od 27 idi na stranu