Esports B92.net

Lod[A] reformira [A]lliance

Legendarni igrač Alijanse nije dugo mogao da ostane van Dota 2 sveta i dešavanja.

SyS KlanRUR
Podeli

Legendarni igrač Alijanse nije dugo mogao da ostane van Dota 2 sveta i dešavanja. U međuvremenu, njegovoj matičnoj organizaciji i nije išlo tako dobro. Lod[A] se povukao iz profesionalne karijere pre samo par meseci, a sada se već vraća u pokušaju da udahne posrnulom švedskom džinu novu snagu. Neuspeh u kvalifikacijama za TI7 je pokolebao uglavnom verne Šveđane i tim se razišao.

Najduže su ostali Era i Pablo, a upravo Pablo je došao iznenadno pred same TI kvalifikacije da pomogne timu. Loda je lično na medijima Alijanse objavio da im se zahvaljuje na saradnji, i da će on preuzeti kormilo ekipe i organizacije sada. Najviše ga je na to podstakla reakcija mnogih fanova koje je sreo na GamesComu ove godine, koji i posle toliko vremena veruju u njega i dali su mu podstrek da se vrati ovom projektu.

Čitavu izjavu možete pročitati OVDE.

Izvor: KlanRUR

Dota 2

Online deo Games.Con Dota 2 turnira završen

Tokom vikenda je odigran online deo Dota 2 turnira koji nas očekuje na Games.Con festivalu ovog vikenda. Sam LAN deo turnira će biti odigran u subotu, 16.12. od 10 časova ujutro, a u borbu za nagradni fond od 1000EUR stupiće osam najboljih ekipa iz online faze turnira.

Dota 2 utorak 12.12. 12:01 Komentara: 0
strana 1 od 26 idi na stranu