Dota 2: Prvi Minor turnir objavljen po Valve parametrima

Valve je odavno najavio novi koncept Minor i Major turnira, a sada nam PGL donosi prvi Minor turnir ove takmičarske godine, i to u komšiluku.

Izvor: SyS KlanRUR

Četvrtak, 31.08.2017.

01:05

Dota 2: Prvi Minor turnir objavljen po Valve parametrima

PGL je objavio prvi ovogodišnji Minor turnir, PGL Open Bucharest, turnir koji se kvalifikuje za Minor titulu po parametrima koje je Valve odredio ranije ove godine.

Turnir će ugostiti 8 timova koji će se boriti za nagradu od 300 000$, baš kako je Valve najavio. Organizator učestvuje sa 150 000$ dok isto toliko prilaže i Valve. Sama izvedba turnira će biti strogo u rukama PGL, bez Valve mešanja u organizaciju, ali nije poznato koliko će bodova Minor turniri nositi. Njih određuje Valve.

Još jedan problem koji se za sada javio jeste da su pozvani timovi EG i LGD, od kojih EG čak nije ni roster locked, što znači da bi tim mogao da doživi ogromnu promenu sastava. Za sada znamo da je zai napustio tim, i tim koji nije u istom sastavu po ranijim parametrima ne bi dobio direktnu pozivnicu (sa obzirom da nisu u istom sastavu kao sastav tog tima koji je ostvario zapažene rezultate).

Pored dva pozvana, na turniru će učestvovati i šest kvalifikovanih timova, po jedan iz svakog regiona – SA, NA, SEA, Europe, CIS, China. Same kvalifikacije počinju već za dve nedelje, a očekujemo da se i roster lock desi pre početka kvalifikacija.

Detaljnije na PGL stranici.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: