Kakva je budućnost Monkey Kinga u kompetitivnoj Dota 2?

Izvor: SYS KlanRUR

Ponedeljak, 20.03.2017.

17:06

Kakva je budućnost Monkey Kinga u kompetitivnoj Dota 2?

Prošlo je nešto više od tri meseca od kako nas je Dota 2 upoznala sa njihovom interpretacijom Sun Wukonga, majmuna neverovatnih sposobnosti iz kineske mitologije. U njegovom izvornom obliku, on je opisan kao neko ko je sposoban da skoči preko pola sveta, poseduje neverovatnu snagu, može da se pretvori u ogroman broj životinja i objekata (osim repa koji ga izdaje) i od svojih dlaka može da kreira mnoštvo svojih iluzija. Dota 2 je ostala veoma verna njegovom mitološkom opisu, dajući mu sve ove sposobnosti u samoj igri, pa tako Monkey King ispoljava svoju ogromnu snagu kroz udarce i Jingu Mastery, skače po krošnjama drveća imajući poprilično dugačak dohvat, a njegov ultimate je savršeno kopirano stvaranje iluzija sebe kao iz mitologije. Ipak, da li je Valve pokazao zasluženi respekt Wukongu i da li je stvorio dovoljno dobrog heroja? Da li Wukong mora imati overpowered damage da bi ostao igran i u meti?

O ovim pitanjima govori RUR SyS i o njima možete čitati više na KlanRUR-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: