Team Secret predstavio prvo esports craft pivo – AFK

Dok u svetu esporta sve češće gledamo poznata piva kako sponzorišu velike orgnaizacije, Team Secret će biti prva esports organizacija koja je predstavila svoje craft pivo, po imenu AFK.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 11.09.2019.

17:52

Team Secret predstavio prvo esports craft pivo – AFK

Izvor: RUR Esports

Ovo pivo su korisnici prvi put mogli da isprobaju u avgustu 2019.godine tokom Dota 2 Internationala u Šangaju. Na žurci Secreta, svi prisutni su bili puni hvale za pivo, koje je mesec dana kasnije počelo da se prodaje esports događajima, turnirima, barovima i restoranima svuda u svetu.

Iako Team Secret nije opravdao svoj status favorita na Internationalu, ekipa koja je bila najbolja u prošloj sezoni, može biti zadovljna bar uspešnim otvaranjem novog projekta. Njihov sastav je za sada i dalje isti, ali se već uveliko spekuliše da će i oni napraviti nekoliko promena pred početak nove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: