Team Liquid se razišao sa svojom Dota 2 ekipom

Nakon što su 2017. godine osvojili The International, a 2019. godine završili na drugom mestu, igrači su danas zvanično napustili organizaciju, izjavio je generalni direktor Viktor Gusens.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 13.09.2019.

18:00

Team Liquid se razišao sa svojom Dota 2 ekipom

Marun ”Gh” Merhej, Kuro ”KuroKy” Takasomi, Ivan Borislavov “MinD_ContRoL” Ivanov, Amer “Miracle-” AlBarkavi i Alivi “w33” Omar više nisu članovi Team Liquida, već će u sledećoj godini nastaviti da se takmiče pod sopstvenom organizacijom. Do raskida ugovora došlo je nakon međusobnog dogovora.

”Nakon Internationala razgovarao sam sa Kurokijem i sa ekipom. Nažalost po nas, odlučili su da ispune svoje ambicije i da naprave svoju esports organizaciju”, dodao je Viktor.

Ipak, fanovi Team Liquida će morati da pronađu utehu u tome što organizacija neće odustati od Dota 2 scene. Doduše, za sada još uvek nisu sigurni da li će pokušati da naprave novu, moćnu postavu, ili će pronaći mlade igrače i graditi tim za budućnost.

Ispod možete pogledati zvaničnu izjavu kapitena ekipe, Kuroky-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: