Svi dobijaju Aghanim Scepter u novom Dota 2 peču 7.22

Dugo isčekivani Dota 2 peč pojavio se rano ujutru, po završetku svih kvalifikacija za predstojeći Minor, čiji je cilj da potpuno osveži igru i promeni kompletnu metu pre nego što započnu pripreme za The International 2019. Kao što možemo primetiti, sve u ovom peču se uglavnom osvrće oko Aghanima, koji od danas mogu da koriste svi heroji, pa čak i Roshan.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Subota, 25.05.2019.

13:52

Svi dobijaju Aghanim Scepter u novom Dota 2 peču 7.22

Izvor: RUR Esports

Jedna od najvećih promena u novom peču, vezana je za 24 heroja, koja do sada nisu imala Aghanim. S obzirom da od sada Roshan može da dropuje Aghanim Shard, koji će vam služiti slično kao i Alchemistov Aghanim, svi heroji, koji nisu imali mogućnost da koriste taj item, sada mogu. Treći Roshan će od sada sa sobom nositi Aghanim Shard ili Refresher Shard. Dok će četvrti nositi i jedno i drugo.

Dva možda i najzanimljivija Aghanim dobili su Templar Assasin i Arc Warden. TA od sada može da se teleportuje na svoje zamke, dok Arc Warden može da stvara random rune.

Što se tiče Captains Mode-a i takmičarske igre, Io i Mars su otvoreni za korišćenje.

Takođe, prekopotrebni nerf za Drow je stigao, ali postavlja se sada pitanje, da li je to dovoljno. Neće više moći pomoću ultimate-a da ubija Ancient kripove iz jednog udarca. Marskmanship od sada prolazi samo kroz base armor, a ne kroz ceo.

Bitno je napomenuti da su support igrači mogu malo da odahnu, s obzirom da su wardovi pojeftinili. Observer Ward od sada košta 50 gold, a sentry 75. U desetom minutu stvoriće se dva Tome of Knowledge-a, umesto jednog, ali će ovoga puta imati cooldown od 5 minuta, što će sprečavati jednog igrača da iskoristi oba.

Mnogo heroja je dobilo velike promene, pa ukoliko želite da ih pročitate sve, savetujemo vam da posetite ovaj link.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: