Šampionska ekipa ponovo na okupu

Nakon lošeg nastupa na Dota 2 Minoru, OG je odlučio da završi saradnju sa iLTWom, a kao što su se i svi nadali, vraća se Anatan ”Ana” Fam.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 14.03.2019.

16:13

Šampionska ekipa ponovo na okupu

Izvor: RUR Esports

Postava koja je osvojila The International 2018. godine, ponovo je na okupu. Za devetnaestogodišnjeg momka, ovo je treći put da se vraća u ekipu OG-a, a sada kada su ostala još samo dva Majora i Minora do kraja sezone, oni će morati da se ozbiljno aktiviraju, da bi se uspeli da se plasiranju među najboljih 12 ekipa.

Ana je već u više navrata dokazao koliko je kvailtetan igrač, pa je samim tim i zasluženo dobio nagradu za MVP na Internationalu. Prvi put za OG nastupao je u sezoni 2016-2017, kada su osvojili dva Majora turnira, da bi nakon toga uzeo dugačku pauzu. Prošle godine, pre početka poslednjih kvalifikacija za TI, kada su svi odustali od OG-a, Ana se ponovo vratio, da bi ubrzo nakon toga OG zabeležio istorijsku pobedu.

Početkom ove sezone, zbog fakulteta, napustio je profesionalnu Dota 2 scenu, ali kako stoje stvari, vratio se da pomogne svojoj ekipi.

OG će propustiti DreamLeague Major u Stokholmu, koji je počeo danas, ali već krajem meseca boriće se za mesto na Majoru u Disneylandu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: