Poznati učesnici Dota 2 Majora u Disneylandu

Bliži nam se četvrti Dota 2 Major 2018/2019. sezone, pa od 16 ekipa koliko se takmiči, od sinoć nam je poznato prvih 15 učesnika.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 02.04.2019.

17:27

Poznati učesnici Dota 2 Majora u Disneylandu

Izvor: RUR Esports

Sinoć su se zvanično završile sve regionalne kvalifikacije, a poslednje preostalo mesto pripašće pobedniku OGA Dota Pit Minora u Splitu, koji će se održati od 22-28. aprila.

Iz Evrope: Team Secret, Team Liquid i OG.

Iz Kine: PSG.LGD, Keen Gaming i Vici Gaming.

Iz Severne Amerike: Evil Geniuses, Complexity i Team Team.

Iz CIS regije: Virtus Pro i Team Empire.

Iz Južne Amerike: Pain Gaming i Chaos Esports Club.

Iz Jugoistočne Azije: Fnatic i Mineski.

Ono što je i dalje najveći trn u oku mnogim fanovima, je činjenica, da Severna Amerika dobija isti broj ekipa kao Evrope i Kina, iako je kvalitet istih znatno manji. Ipak, Complexity i Team Team su napravili veliko iznenađenje, izbacivši Forward Gaming i J.Storm iz kvalifikacija.

Što se tiče ostalih regija, sve manje-više najbolje ekipe su obezbedile svoje učešće. Takođe, po prvi put ove sezone, imaćemo priliku da gledamo OG na jednom Major turniru, što je i zvanični povratak šampiona prošlogišnjeg Internationala na veliku scenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: