Esports B92.net

Povratak legende – novi Steelseries Sensei Ten miš

Steelseries je odlučio da vrati na scenu jedan od najpoželjnijih miševa prethodne dekade – Sensei. Miš je dobio novi senzor i brojna druga unapređenja, a posebno će se obradovati levoruki igrači s obzirom da je prilagođen za korišćenje obema rukama.

Miloš Hetlerović, Klanrur
Podeli
Foto: Steelseries
Foto: Steelseries

Sensei 10 sa TrueMove Pro optičkim senzorom ima brzinu od 450 inča u sekundi (IPS), 18.000 tačaka po inču (CPI), a novi senzor omogućava odličnu stabilizaciju miša i eliminiše lažno praćenje tokom brzih poteza. TrueMove Pro kombinuje višegodišnje iskustvo PikArt-a u dizajniranju senzora čineći ga senzorom sa najboljim performansama na bilo kojoj površini (1-to-1 tracking).

Univerzalni oblik sa osam tastera omogućava igračima da veoma brzo i po potrebi menjaju stil držanja. Takođe, sa pet memorijskih profila igrači mogu da sačuvaju svoje postavke kada miš koriste na različitim uređajima. Osim toga, prekidači projektovani da zadrže pouzdanost čak i posle 60 miliona klikova, kao i izrada miša od polimera vrhunskih osobina, pružiće vlasnicima novog Sensei 10 visok kvalitet tokom godina korišenja.

Prema rečima Sebastijana “Ceb” Debsa, jednog od najboljih svetskih gejmera i člana OG tima, mnogo miševa je tokom godina prošlo kroz njegove ruke, ali samo je Sensei uspeo da ispuni sva njegova očekivanja. “Sa Senseijem našao sam savršenstvo”, rekao je Debs koji poslednje dve godine osvaja najznačajnije svetsko takmičenje u Doti 2 „The International“, upravo koristeći Sensei miš.

strana 1 od 10 idi na stranu