OG savladao Virtus Pro, Team Empire i BeastCoast završili učešće

Tokom ovog vikenda imali smo priliku da gledamo grupnu fazu Dota 2 MDL Majora u Parizu, nakon kojih možemo reći da su svi favoriti bez previše problema opravdali svoj status. Danas se zato nastavio program sa dva okršaja u upper bracketu i dva u lower bracketu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 06.05.2019.

19:15

OG savladao Virtus Pro, Team Empire i BeastCoast završili učešće

Izvor: RUR Esports

Prvi duel dana pripao je velikanima Dota 2 scene, Team Secretu i PSG.LGD-u. U ovom duelu, Secret je izašao kao pobednik, nakon što smo gledali 3 brza meča. U odlučujućem meču sjajni Zai je kontrolisao početak meča sa svojim Sand Kingom, pa je zajedno sa Yapzorom, pravio mesta za Nishu, koji je za to vreme farmovao sa Anti Mageom. Secret je timski odigrao odličnu partiju, pomoću koje su obezbedili plasman u dalju fazu.

U drugom okršaju dana, glavni favorit za osvajanje, Virtus Pro, dočekao je prošlogoišnje šampione TI-a, koja su konačno dospeli na svoj prvi Major u sezoni. Očekviala se pobeda Medveda, ali n0tail i momci su priredili pravo iznenađenje. Pregazili su rusku ekipu u oba meča za manje od 25 minuta. Dok je u prvom meču bolje startovao Virtus Pro, sjajne timske borbe oko 20og minuta donele su veliku prednost OG-u, koji je uspeo da zauzme barake na bottom lejnu. Iako je u tom trenutku OG imao predsnost od samo 4k golda, igrači Vritus Pro-a su se predali, pa nas je čekao meč broj 2. U ovom meču Rusi si delovali uplašeno i zbunjeno, što je Ana sa svojom Phantom Assasisn znao da iskoristi, pa je OG slavio za samo 19 minuta igre.

Nakon toga usledila su dva meča lower bracketa, koja su se igrala u formatu BO1, a ne BO3, kao već pomenuta dva okršaja. Prvo se odigrao duel dve severnoameričke ekipe, u kojem je Complexity bio bolji od beastcoasta, a potom je usledio duel, u kojem je Mineski savladao Team Empire.

Program se nastavlja sutradan oko 10:00, a kao i danas gledaćemo po dva okršaja upper i lower bracketa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: