OG kompletirao novu petorku

Ovih dana se dosta pričalo o promenama koje je OG napravio sa svojim Dota 2 sastavom, da bi sinoć konačno stavili i tačku na sve priče. Dvostruki osvajač Internationala zvanično je predstavio Martina “Saksa” Sazdova i Jeik “MidOne” Nai Ženga, kao svoja dva pojačanja.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 30.01.2020.

18:16

OG kompletirao novu petorku

Izvor: RUR Esports

Iako se u novoj postavi nalazi čak trojica koji su do sada uglavnom svoju karijeru proveli igrajući na midlejnu, MideOne će od danas preći na oflejn, dok će Sumailu pripasti pozicija broj 1. Topson je zadržao svoje mesto.

MidOne je prošle godine imao fantastičnu sezonu igrajući za Team Secret. Uspeo je da se domogne dva Major trofeja, ali potom je usledio International, gde je cela ekipa želela da se domogne trofeja. To se nažalost nije desilo, pa se nakon par meseci rastao sa Secretom.

Saksa u OG dolazi nakon što je proveo godinu dana igrajući za NIP. Gledajući slobodne igrače, on je definitivno bio najbolja opcija da zameni JerAxa. Iako ima samo 24 godine, Makedonac ima veliko iskustvo, pošto je 2016. godine igrao čak i u finalu Internationala. Igrajući uz N0taila, kao četvorka, mogao bi dosta toga da nauči i samim tim da postane jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji.

Ovo je definitivno velika promena za onu postavu koju smo svi zavoleli poslednjih godina, ali gledajući kvalitet, imaju mogućnost da naprave odlične rezultate. Kako se vama dopada nova petorka?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: