Nekada rivali, sada saigrači – OG doveo SumaiLa

Sinoć je premijerno prikazan True Sight, dokumentarni film o finalu prošlogodišnjeg Dota 2 Internationala, čiji su glavni akteri bili igrači OG-a i Team Liquida. Na kraju tog filma, igrači su izašli na binu kako bi odgovarali na pitanja svojih navijača. Kao što je bilo i očekivano, sve je zanimalo koga će OG dovesti da zameni trojac, koji je napustio aktivnu postavu u poslednjih par dana.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 29.01.2020.

17:57

Nekada rivali, sada saigrači – OG doveo SumaiLa

Izvor: RUR Esports

Dok su igrači odgovarali na pitanja na bini, pušten je video klip. U tom klipu predstavljen je SumaiL, koji ubrzo izašao na binu u dresu OG-a, što je za mnoge bilo veliko iznenađenje videti ga u nekom drugom dresu.

Nekada veliki rival ove organizacije, Sijed ”SumaiL” Hasan se zvanično pridružio dvostrukom osvajaču Dota 2 Internationala. SumaiL je još 2015. godine osvojio najveći turnir na svetu sa samo 16 godine. Od tada spada među najbolje igrače na svetu, ali ipak, krajem prošle sezone je odlučio da se rastane sa ekipom Evil Geniuses za koju je nastupao više od 4 godine.

Ovo može biti fantastičan potez za OG, naročito ako se SumaiL uklopi sa ekipom. On će igrati na poziciji broj 1, koja je do sada pripadali Ani, koji je neaktivan do kraja sezone. Samim tim, biće zanimljivo videti kakvi će im rezultati biti do kraja godine i kako će to sve izgledati kada se Ana vrati.

Ispod možete pogledati klip kada je predstavljen SumaiL, pa nam recite šta očekujete od ovog transfera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: