Izašle informacije za Dota 2 Minor u Splitu

Svi znamo da se naredni Major održava u Dinseylandu u Parizu, ali ukoliko niste znali, naredni Minor turnir održaće se u Splitu od 22-28. aprila.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 28.03.2019.

18:24

Izašle informacije za Dota 2 Minor u Splitu

Izvor: RUR Esports

Trenutno su u toku glavne kvalifikacije za MDLov Major u Dinseylandu, pa po završetku tih kvaifikacija saznaćemo ko će se boriti za plasman na Minor. Tako da već za par dana, tj. 2. aprila, počinju i kvalifikacije za OGA Dota Pit Minor. Da podsetimo: pobednik Minora, osvaja poslednje preostalo mesto na Major turniru.

Format koji će koristiti kvalifikacije za Dota 2 Minora je single elimination, best of one format za šest različitih regija: Evropa, Kina, Severna Amerika, Jugoistočna Azija, CIS regija i Južna Amerika.

Nakon otvorenih kvalifikacija, na koje može da se prijavi svako, najbolje ekipe će igrati zatvroene kvalifikacije već od 3-6. aprila.

Na glavni deo turnria kvalifkovaće se 8 ekipa. Po 2 iz Evrope i Kine i po jedna iz ostale četiri navedene regije. Pored plasmana na Major, pobednik ovog turnira osvojiće i $125,000, dok ceo angradni fond iznosi $300,000. Završnica Minora odigraće se u Spaladium Areni, koja može da primi do 12 000 geldalaca.

Na ovom turniru glavni kasteri biće dobro poznata lica iz Dota 2 sveta: Trent, Zyori, GranDGranT, Moxxi, Lacoste i lizZard.

Sve potrebne informacije o turniru, možete pronači i na ovom linku!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: