Esports B92.net

Izašao je novi dokumenatarac o pobedi OG na prošlogodišnjem Internationalu

Iako je ovaj dokumentarac izašao pre par dana, mi smo tek danas stigli da odgledamo. Za razliku od True Sight-a, ovoga puta je Red Bull napravio dokumentarac koji traje oko 80 minuta. Fokusiran je na uspesima i padovima kapitena ekipe, Johana ”N0tail” Sundstajna.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Ovaj film možete pronaći na Youtube-u i on će vam prikazati emotivnu priču koja prati ovu petorku, koja je kao potpuni autsajder uspela da iznenadi ceo svet, savladavši PSG.LGD u velikom finalu najvećeg Gaming takmičenja na svetu.

Dobar deo filma posvećen je prijateljstvu između N0taila i Fly-a, koji je prošle godine napustio svog saigrača, kako bi prešao u redove u Evil Geniuses-a. Nakon toga polako ulazimo u samu priču oko nezaustavljivog niza koji su napravili na tom turniru.

Esports

Na jesen stiže novi Dota 2 heroj!

Tradicija da Valve najavljuje nove heroje tokom Dota 2 Internationala se nastavlja! Između dva meča Team Liquida i Evil Geniusesa priakzan nam je trejler u kojem se upoznajemo sa novim herojem, po imeni – Snapfire! Ova heroina stiže na jesen 2019. godine.

Dota 2 petak 23.08. 13:34 Komentara: 4
strana 1 od 16 idi na stranu