Forward Gaming doveo Pieliedie-a kao zamenu za Kitraka

Forward Gaming nikako ne uspeva da pronađe zadovoljavajuću formu u tekućoj sezoni, pa su samim tim odlučili da naprave dodatne promene u aktivnoj petorci.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 01.05.2019.

16:30

Forward Gaming doveo Pieliedie-a kao zamenu za Kitraka

Izvor: RUR Esports

Forward se upravio vratio sa OGA Pit Dota 2 Minora u Splitu, gde su na par trenutaka prikazali dobru igru, što nije bilo dovoljno da završe na boljem mestu od mesta broj 5. Iako su sredinom marta doveli dvojicu igrača na probni period, jedan od te dvojice, Kartik ”Kitrak” Rathi, je danas i zvanično zamenjen.

Na njegovo mesto dolazi dobro poznati Šveđanin, Johan ”pieliedie” Astom, koji je poslednje dve sezone proveo igrajući u jugoistočnoj Aziji za fnatic i Mineski. Oni će uskoro krenuti da se spremaju za ESL One u Birimingenu, a Pieliedie će pored pozicije broj 5, koji je preuzeo od Kitraka, preuzeti i ulogu kapitena, mesto na kojem je osveženje u ovom sastavu bilo neophodno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: