EternalEnvy izbacio Gunnar-a i Newshama iz Team Team-a

Team Team, ekipa koja se nedavno kvalifikovala na Dota 2 Major u Disneylandu, ostala je bez dva igrača, koji su navodno izbačeni iz ekipe od strane njihovog najnovijeg člana Eternal Envy-a.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 22.04.2019.

18:04

EternalEnvy izbacio Gunnar-a i Newshama iz Team Team-a

Izvor: RUR Esports

Kako stoje stvari, EE je odličio tokom ESL-a u Mumbaju da ova dvojica nisu dovoljno dobri da bi se takmičili na Major turnirma, iako su njih dvojica očekivali da će se ovo desiti nakon Majora u Parizu, desilo nedelju dana pre početka istog.

Ova dešavanja su postala glavna tema u Dota 2 zajednici, koja je uglavnom stala u odbranu dvojice momaka, koji su nepravedno izbačeni iz ekipe, pred turnir, za koji su se zajedno izborili.

Gunnar je izjavio da im je par puta bilo zaprećeno da će biti izbačeni pred početak turnira, ali sve to se smirilo tokom njihovog nastupa u Mumbaju. On je takođe naveo da postoje lični problemi između njih dvojice, pošto je Envy par puta nagovestio da mu se ne sviđa Gunnar kao igrač.

Kyle Freedman, koji je bo na turniru kao analitičar, ostavio je svoj komentar povodom ovoga, koji možete pronaći na ovom linku. Kyle je u ovoj izjavi predstavio Eternal Envy-a kao antagonistu, i da fanovi treba da prestanu da podržavaju negativca.

Ispod možete pogledati rekacije ljudi iz zajednice:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: