EG ubedljiv protiv NIP-a; Virtus Pro se namučio sa Chaosom

DreamLeague Dota 2 Major u Stokholmu je već uveliko u toku, a sa današnjim pobedama EG-a i Virtus Pro-a, ostalo nam je samo najboljih 8 ekipa.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 19.03.2019.

23:11

EG ubedljiv protiv NIP-a; Virtus Pro se namučio sa Chaosom

Izvor: RUR Esports

Prvi duel dana bio je između Evil Geniusesa i NIP-a, a severnoamerička ekipa je današnjom pobedom obezbedila plasman na Internationalu. Od ovog duela očekivali smo mnogo više, s obzirom koliko bi ppd trebalo dobro da poznaje svoju bivšu ekipu, ali ipak pojedinačni kvalitet je bio preveliki na strani EG-a. U ova dva duela EG je zabeležio 63 killa, dok je NIP na mizernih 15. NIP je danas delovao kao amaterska ekipa, pa su zato oba duela zajedno trajala samo sat vremena.

Drugi duel je ipak bio znatno zanimljiviji. Iako su mnogi očekivali ubedljivu pobedu Virtus Pro-a, Chaos je sjajno ušao u ovaj duel. Sličnom taktikom kao i protiv Liquida, koje su eliminisali 2 dana ranije, Chaos je uspeo da povede. Igrali su veoma brzo, a to je iznenadilo rusku ekipu. U drugom meču Virtus Pro ipak stavlja do znanja da su jedna od najboljih ekipa na svetu, a NoOne izvanrednom partijom na Morphlingu, predvodi svoju ekipu do izjednačenja. Poslednji meč ovog duela je bio izjednačen sve do 28. minuta, kada Virtus Pro polako preuzima stvari u svoje ruke. Nakon par sjajnih borbi, ruše protivničku bazu i samim tim osigurali su pobedu u ovom uzbudljivom duelu.

Kao i prethodna dva dana, sutra nas čekaju samo dva duela. U prvom sastaće se Team Secret i J.Storm, dok će drugi biti prava poslastica, s obizrom da će se sastati EG i Virtus Pro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: