Dota2: Nikola “LeBronDota” Popović popunio roster ekipe NaVi

Ukrajinska organizacija Natus Vincere je danas objavila ime svog poslednjeg člana. U pitanju je provjereni igrač koji je u par navrata nastupao kao standin ekipe, momak koji je dosanjao svoj dječački san, the one, the only – Nikola "LebronDota" Popović!

Izvor: vasilije saviæeviæ klan rur

Ponedeljak, 05.02.2018.

20:35

Dota2: Nikola “LeBronDota” Popović popunio roster ekipe NaVi

Izvor: Klan RUR

Srpski internacionalac je široj javnosti poznat kao igrač koji je mijenjao Akhbar “Sonneiko” Butaeva u kvalifikacijama za GESC Jakarta, pomogavši sadašnjem timu da se kvalifikuje za LAN završnicu. On će zauzeti poziciju hard supporta, popularne petice, i činiće tandem support igrača sa Ilya “Lil” Ilyukom, još jednim novim članom ekipe. Nikola je do sada bio prva osoba kojoj se ukrajinska ekipa obraćala kada im je trebao support igrač, pa se izbor čini logičnim. U igri su bila još 3 kandidata čiji identiteti nijesu poznati, ali je Lebron bio jedini pravi izbor. Yevhen Zolotarov, izvršni direktor (CEO) organizacije, je izjavio da je zapanjen upornošću koju je Nikola pokazao i da je njegova motivacija primjer ostalim igračima.

Nikola je jedan od onih srećnika koji su dobili priliku da zaigraju za ekipu za koju Na‘vijaju. U saopštenju za javnost izjavio je sledeće:

“Konačno je došao i taj dan, moj san se ostvario! Igram Dotu već neko vrijeme, ali prvi turnir koji sam odgledao bio je The International 1. Tad sam se i zaljubio u ovu ekipu. Nikada ranije nijesam čuo za njih. Zapravo, nijesam čuo ni za jednog pro igrača prije TI-a. Postao sam njihov navijač nakon što sam vidio koliko je Na’vi dominantno osvojio turnir i sa koliko su strasti ulazili u mečeve. Tada se i rodio san da jednog dana zaigram sa njima. Iako se u tom momentu nije činio ostvarljivim nijesam odustajao od njega. Uopšte nije bitno koliko imate godina – ukoliko ste uporni i ukoliko usredsretite sve što imate na ostvarivanje svog sna, siguran sam da će se i ostvariti. Kako sam i sam navijač ove ekipe tačno znam šta navijači očekuju od mene, a to je da se vratimo u vrh. Uvjeravam vas da ću dati sve od sebe da se to ostvari. Želio bih zahvaliti organizaciji i saigračima što imaju vjere u mene.”

Trenutan, ali ne i konačan, sastav ekipe izgleda ovako:

Vladislav “Crystallize” Krystanek

Danil “Dendi” Ishutin

Viktor “General” Nigrini

Ilya “Lil” Ilyuk ©

Danilo “LeBronDota” Popović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: