Dota 2 uvodi regionalne lige nakon Internationala

Valve je juče sa svojim fanovima podelio veliku vest. Nakon Dota 2 Internationala u avgustu, Dota Pro Circuit dobija potpuno novi regionalni sistem, koji će imati fokus na veći broj mečeva, dok će istovremeno pomoći slabijim ekipa da dođu do svog izražaja.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 26.02.2020.

18:22

Dota 2 uvodi regionalne lige nakon Internationala

Izvor: RUR Esports

To znači da se Minor turniri u potpunosti uklanjaju u korist Regionalnih liga, koje imati tri pojedinačne „sezone“ tokom regularnog toka DPC sezone. Svaka sezona će najbolje voditi na Major, gde će se timovi iz svih šest regiona takmičiti za plasman na Internationalu.

U svakoj regiji će postojati gornja i donja divizija(Upper i Lower), sa po osam timova u obe. Samim tim biće formirano eukupno 96 timova koji će se takmičiti u novoj verziji DPC-a svake godine.

Na kraju svake sezone, dve najlosije ekipe iz upper divizije pašće u lošiju, dok će dve najbolje iz Lower divizije biti promovisane u viši rang. Dva najslabija tima iz druge divizije, biće eliminisana, dok će na njihov mesto doći ekipa koja prođe kroz otvorene kvalifikacije.

Sve detalje o mestima, kao i o podelama samih poena, možete pronaći na oficijelnoj objavi developera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: